|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Γιατι μονο οσμωση? Δεν βρισκω λογο εαν δεν έχεις ψάρια που θελουν μαλακο νερό. Εαν βαζεις μονο οσμωση θα πρέπει να βαζεις και trace minerals για τα φυτα.
Το χωμα σίγουρα βγαζει νιτρικα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
γιατι το νερο του δικτιου ειναι απαογευρευτικο για το ενυδρειο,φαντασου πως ουτε για μαγειρεμα δεν κανει. Ιχνοστοιχεια περιεχονται στην λιπανση,power 4 αφου βγαζει νιτρικα και οργανικα το χωμα ισως να μην χρειαστω καθολου λιπασμα η ελαχιστο αργοτερα. |
|
||||
|
||||
Δεν ειμαι σίγουρος οτι με το power 4 προσθέτεις αρκετό μαγνησιο και ασβεστιο. θα το δεις στην πορεία, ισως το κιτρινισμα δεξια στο γρασίδι να ναι σχετικο με μαγνησιο.
Το κιτρινισμα στα νεα φύλλα μπορεί να ναι έλλειψη σιδηρου ή μαγνησιου. Τι εχει το νερό σας και δεν κανει ουτε για μαγείρεμα? Πολλα νιτρικα?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ειναι πολυ σκληρο,κανω τεστ gH και μεχρι 30 σταγονες δεν πρασινιζει,μετα σταματησα γιατι θα τελείωνε το τεστ.TDS βγαζει 1500+ Τωρα να συνεχισω χωρις λιπασματα και να παρακολουθω τα φυτα για ελειψεις? Η ελεοχαρις δεν κιτρινιζει τωρα,μια ευδομαδα ποτ δ εχω ρηξει καν λιπασμα δειχνουν να πηγαινουν ολα καλα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
grindal και φυλλοχωμα?? | redman88 | Διατροφή | 37 | 22-06-11 16:26 |
Φυλλο Ramirezi | Vasilizzz | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 25-02-08 21:29 |
Το κερατο(φυλλο) μου! | giorgio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-03-07 06:41 |
φυλλο σκαλαριου | panos84 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 11-01-06 11:56 |
φυλλοχωμα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 11-02-05 17:03 |