|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Dryope 30C
Καλησπέρα με ένα νέο Project.
Τα προϊόντα για την κατασκευή του scape είναι χορηγία της Amtra! Ενυδρείο: Amtra Nanoscaping 30 (30x30x30, 27lt) Φίλτρανση: Amtra Filpro ex500 Φωτισμός: (x2) Amtra Vega Led Fresh 10.5W Υπόστρωμα: Amtra Mastersoil/ Lava Stones/ Amtra Large grain sand Διάκοσμος: Amtra Mystic Wood / Amtra Red Wood / Amtra Roccia Dragon Stone Co2: Amtra Co2 System Φυτά: Eleocharis acicularis 'Mini' (1-2 Grow), Eleocharis parvula (Pot), Micranthemum 'Monte Carlo' (1-2 Grow) ,Marsilea hirsuta (1-2 Grow), Hygrophila pinnatifida (1-2 Grow), Anubias 'Petite' (Pot), Bucephalandra sp. 'Red' (Pot), Bucephalandra 'Kedagang' (Pot), Bucephalandra 'Wavy Green' (Pot), Vesicularia ferriei 'Weeping' (Portion), Bolbitis heudelotii (Pot) (σε δεύτερη φάση θα προστεθούν και κάποια ακόμα φυτά) Πανίδα: Plakat Betta (Abyss Rare Ornamental Fish), Amano Shrimps, Clithon Corona Snails To hardscape αποτελείται από 10+ μεγάλα και μικρά κομμάτια ξύλου που έχω κολλήσει μεταξύ τους. Τα φυτά θα έρθουν στο επόμενο post.
Follow me on Instagram Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 08-10-20 στις 23:15 |
|
||||
|
||||
Μερικά backstage από τα φύτεματα, μέχρι να υποχωρήσει ο μύκητας από τα ξύλα και να ανέβει ολόκληρο.
(Ευχαριστώ πολύ το κατάστημα ¶βυσσος για τη μερική χορηγία των φυτών) Sent from my iPhone using Tapatalk
|
||||
|
||||
Κλείσαμε μια εβδομάδα μετά το γέμισμα.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα προστεθούν κάποια ακόμα φυτά. Ελπίζω να σας αρέσει.
|
||||
|
||||
Κουκλί είναι!
|
|
||||
|
||||
Ειχα πολυ καιρο να δω κατι αξιο σχολιασμου..Πολυ μ'αρεσει..
|
||||
|
||||
Καλησπέρα...
Μπορείς να μου πεις τι είναι το φυτό στη χούφτα σου; από απαιτησεις; Το Eleocharis parvula από απαιτησεις; ------------------------- Παρά πολύ όμορφο. Το βιντεάκι τα σπάει.
Dum spiro spero Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SavvasG : 04-11-20 στις 12:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Το εχεις με ολα, μπραβο
Θα εχουμε κανενα photo ή εστω ενα video update εδω; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καλησπέρα guys! Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Είναι εύκολο αλλά εμένα μου έλιωσε τελικά. Σε αντίθεση με το eleocharis mini που είναι medium και συνεχίζει δυνατά. Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow me on Instagram Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neda Scapes : 08-12-20 στις 23:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|