|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Κάτι λέγαμε Γιάννη αλλά αυτό δεν το περίμενα
Στην 3η φωτό είναι το νούφαρο που σου έστειλα ή νομίζω ????
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ευκαιρίας δοθείσης πάει για ξήλωμα πάλι γιατί δεν μου άρεσε προσεχώς νέος υπό κατασκευή ------------------------- Που το ειδες ρε θηριο ;;
Δισκοπάθεια Και άσχετος από λίμνες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis59 : 16-08-16 στις 21:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τρεις νεοι κάτοικοι (κοι) ηρθαν σημερα στην λιμνη μου τους έφερε ο καλος μου φιλος Χρήστος κατα φορουμ christoschor και για να μην φύγει με άδεια χέρια το παιδί του έδωσα και εγω τρια χρυσόψαρα στις φωτο ειναι μόνο τα δυο χρυσοψαρα το τριτο το πιάσαμε αργότερα μετα απο πολυ κοπο γιατι την ψιλιαστηκαν τα άτιμα και μόλις έβλεπαν απόχη φεύγαν σφαίρα
|
||||
|
||||
Να σου ζήσουν Γιάννη , πανέμορφα Μπραβο και στο Χρήστο που διάλεξε το σωστό περιβάλλον γι αυτα
|
||||
|
||||
Οπως ειπες και συ Αρτεμισσια εαν τα αγαπας κανεις παντα το καλυτερο για αυτα
|
|
||||
|
||||
Mπραβο σου Χρήστο θα ρθεί η ώρα που θα κάνεις λίμνη, με το καλό , δεν θα σε ξεχάσουμε Να σου ζησουν οι χρυσοψαρούκλες
|
|||
|
|||
Το άσπρο είναι έρωτας 💕
|
||||
|
||||
Αστα φιλε και φαντασου οτι ειναι ασπρο με γαλαζια πλατη και λεπια που γυαλιζουν σα διαμαντια. Μου λειπει ηδη
|
|
||||
|
||||
Ωραίος ο Χρήστος,
αντε καλορίζικα Γιάννη
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία η λίμνη σου φίλε να την χαίρεσαι
Την έχεις ακόμα, ανέβασε καμιά φώτο . Τι φιλτρανση έχεις ; Είναι dyi αλλά για γράψε λεπτομέρειες... |
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ
Και βέβαια την έχω ακόμα μόνο που η εκβιάστρια δεν υπάρχει ποια την άνοιξη πριν ενα χρόνο πάνω στο ζευγάρωμα πήδηξε εξω και μας άφησε χρόνους Οσο για το φίλτρο ακολουθεί την λογική του Sub που έχουμε στα ενυδρεία ενα οριζόντιο παραλληλόγραμμο με χωρίσματα γεμάτο με διάφορα υλικά απο ελαφρόπετρα μέχρι βιομπαλες το νερό μπαίνει απο την μια και γυρίζει στον καταρράκτη από την άλλη ασυνήθιστη προσέγγιση για λίμνη αλλά εμένα μου κάνει την δουλειά οπότε .... Φωτο την άνοιξη τώρα είναι όλα σε ύφεση τα φυτά ξεραίνονται και τα ψάρια ποιασαν πάτο θερμοκρασία νερού 5C
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφη η λίμνη και πανέμορφα και τα ψαράκια
θα περιμένουμε νέες φωτό
|
|||
|
|||
Οκ με την ευκαιρία σου ανέβασε φωτογραφίες
Καλά Χριστούγεννα με υγεία |
|
||||
|
||||
Κύριε Γιάννη καλησπέρα! Πως πάει η λίμνη? Τα κοι μεγαλώνουν?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
Ερωτήσεις για λίμνη. | brace | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 16-08-08 03:08 |
Φυτά στη λίμνη! | lucy | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 10-08-07 07:42 |