|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι θα μπορούσε να με κάνει να αλλάξω τα mbuna
Ακούω προτάσεις που θα μπορούσαν να με κάνουν να αλλάξω τα mbuna που έχω στα 840λτ και μου αρέσουν.
|
|
||||
|
||||
Η ερωτηση ειναι ρητορικη ή θελεις να τα αλλαξεις πραγματικα?
Στα 800 λιτρα σιγουρα μονο γλυκο νερο νομιζω μπαινει, θαλασσινο θα ηθελε ή τεραστιους skimmer ή αλλαγες μεγαλων ποσοτητων νερου που δεν γινεται Υπαρχουν ψαρια αμαζονιου ή δισκοι που θα μπορουσαν να μπουν αλλα απο αποψη ομορφιας τα mbuna ειναι απο τα ομορφοτερα του γλυκου νερου, οποτε τα κρατας αν ψαχνεις ομορφα ψαρια Τα θαλασσινα απο την αλλη εχουν αλλη ομορφια αλλα και δυσκολια οποτε δεν |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Θα σου έλεγα να πας σε tropheus αν δεν έχεις βάλει ποτέ.Αν και είχα mbuna τα άτιμα τα tropheus έχουν κάτι τις παραπάνω.
|
|
||||
|
||||
Σε τοσα λιτρα βαλε δισκους και θα με θυμηθεις
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Δεν θέλω να μπλέξω με ωσμώσεις. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 18-10-19 στις 23:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Χρυσοψαρα;
|
|
||||
|
||||
τι το ρωτας? χρυσοψαρα!
|
|
|||
|
|||
Ήρεμα παιδιά έχω στη λιμνούλα χρυσόψαρα!!
------------------------- Ήρεμα παιδιά έχω στη λιμνούλα χρυσόψαρα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 19-10-19 στις 11:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Τα λίτρα που έχεις δεν σε περιορίζουν σε τίποτα. Θα πήγαινα σε Tropheus ή Frontozes όπως λες και εσύ. Έχεις διαστάσεις, έχεις πολύ καλή φίλτρανση και πας σε μεγάλα ψάρια. Τους δίσκους ενώ τους αγαπώ και μου αρέσουν πολύ πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ μεγαλύτερη φροντίδα. Θα ήταν πολύ ωραίο επίσης με χρυσόψαρα αλλά έχεις ήδη οπότε...πάλι Αφρική!!!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Haps?
|
|
||||
|
||||
Θόδωρε αν θέλεις πολλά χρώματα και έντονη κινητικότητα μείνε στα mbuna
Αν σ΄ενδιαφέρει η παρατήρηση ιδιαίτερων συμπεριφορών η Τανγκανίκα έχει πολλές επιλογές |
|
|||
|
|||
Δύσκολα θα αποχωριστώ τα ψαράκια μου μου αρέσουν και τα αγαπάω ίσος προσθέσω μερικά Melanochromis maingano και να μείνω με αυτά.
|
|
|||
|
|||
Και πολύ καλά θα κάνεις βγάζοντας απ το μυαλό σου σκέψεις περί αλλαγής ψαροσύνθεσης.
|
|
|||
|
|||
Φωτογραφία του ενυδρείου υπάρχει; Πόσα mbuna έχεις μέσα στα 849 λίτρα; Μήπως ενδιέφερε αλλαγή hardscape?
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=102739 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Τι εννοείς τι αλλαγές χρειάζομαι?
|
|
|||
|
|||
Ναι και γω έχω απορία, τι ακριβώς είναι αυτό που σε κάνει να το λες και μάλιστα επειγόντως;;; |
|
|||
|
|||
Ίσως δεν του αρέσει το στήσιμο που έχω κάνει αρέσει όμως σε μένα και στα ψαρια μου και το χαίρονται.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Το στήσιμο είναι καθαρά προσωπικό γούστο! Εμένα μπορεί να μην μου αρέσει ή να προτιμώ κάτι πιο κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον, αλλά περί ορέξεως............ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 21-10-19 στις 08:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Δεν θέλουν ένα ενυδρείο πίτα στην πέτρα, αλλά θέλουν σημεία που να χωράνε να κρύβονται όταν το χρειαστούν!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να αλλάξω τον βυθο? | gianniwpopi | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 06-05-13 17:38 |
Λέω νΆ αλλάξω λίγο την σύνθεση | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-12-06 10:14 |
Να το αλλάξω? | andreasp | Ζωοτόκα | 16 | 26-05-06 17:11 |
Θα σας αλλάξω τα φώτα !!! | halvas69 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 06-10-04 09:47 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |