|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Κλεόβουλε λίγο κίτρινο χρώμα θέλω να βάλω μάλλον για saulosi λέω και να μεγαλώσουν τα acei.
|
|
||||
|
||||
Saulosi να μη βάλεις γιατί θα έχουν θέμα τα αρσενικά με τα μπάγκα που τους μοιάζουν.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αν βάλω μερικά ακόμα Labidochromis caeruleus τι άλλο μπορώ να βάλω ώστε να μην έχω πρόβλημα? |
|
||||
|
||||
Θόδωρε σου είχα γράψει εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...5&postcount=11 (αν και εκεί είχα αναφέρει τα saulosi καλύτερα να προτιμήσεις κάτι από τα υπόλοιπα).
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τα acei μεγαλώνουν και τα μικρά κάνουν πάρτι!https://www.youtube.com/watch?v=nXoNy0Mtqz8
|
|
|||
|
|||
https://www.youtube.com/watch?v=Midp...ature=youtu.beΠαίζοντας με τα ψαράκια μου!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Θόδωρε! σαν προβατάκια τα έχεις
|
|
|||
|
|||
Αυτό σημαίνει να σου έχουν εμπιστοσύνη τα ζώντανα σου .... Η άλγη κλέβει την παράσταση
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Κλεόβουλε ξέρουν ότι τα αγαπάω και με εμπιστεύονται.
------------------------- Με εμπιστεύονται γιατί ξέρουν ότι τα αγαπάω! Από άλγη καλά πάμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 04-10-19 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Φανταστικη η αισθηση θα ειναι αυτη, δεν το κανουν πολλοι αυτο. Μπραβο σου
|
|
|||
|
|||
Ωραίο ενυδρείο έχεις φτιάξει φίλε μου,μπράβο σου!!
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο Θόδωρε και πολύ ωραία ψάρια. Τα λίτρα που έχεις είναι όλα τα λεφτά!!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστώ να σαι καλά! ------------------------- Ευχαριστώ να σαι καλά όσο για τα λίτρα έκανα μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρω να πάρω την έγκριση χαχαχαχα .Οι παντρεμένοι ξέρουν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 06-10-19 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Τί άλλαξες;;;
|
|
|||
|
|||
Έφερα τις λάμπες πιο μπροστά και κάλυψα ορισμένα κομμάτια πάνω από τις ανουμπιες.
|
|
|||
|
|||
Ο φωτισμός πάντα παίζει μεγάλο ρόλο και δημιουργεί πολύ ατμοσφαιρικό τοπίο με την άλγη! Πανέμορφο!
Sent from my SM-N910F using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Α οκ..........δεν το πήρα χαμπάρι!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ προσπαθώ να κάνω ένα συνδυασμό με λέντ.
|
|
||||
|
||||
ωραια η αλγη στις πετρες!
τα φυτα την παλευουν με την αλγη? γιατι και σε μενα πιανουν ευκολα και με τα χρυσοψαρα, δεν μπαινει ευκολα αλγοφαγο.. Θοδωρη, στην εξοδο απο τους σωληνες (στην κατεβασια) τι εχεις βαλει για να μην τραβαει ψαρια? |
|
|||
|
|||
Καλημέρα έχω βάλει ενυδρειακό σφουγγάρι με χονδρές τρύπες και το πλένω κάθε 3-4 ήμερες, για ασφάλεια το νερό φεύγει από την μια σωλήνα σε περίπτωση που φράξει από κάτι (δεν έχει φράξει μέχρι τώρα) 3χιλ πιο πάνω είναι η άλλη με σχαράκι. Οι ανουμπιες έχουν λίγο πρόβλημα τα άλλα μια χαρά είναι.
|
|
||||
|
||||
αυτο ειναι το κακο , οτι το σφουγγαρι θελει συχνο καθαρισμα.. αλλα αν καποιος εχει και μικρα ψαρακια που ψωρανε να περασουν, δεν εχει και πολλες επιλογες..
κι εμενα οι ανουμπιες ζοριζονται λιγο.. ειναι και μεγαλες, και πιανουν ευκολα αλγη ακομα και με χαμηλο φωτισμο.. |
|
|||
|
|||
Μέτρηση νιτρικών πριν την αλλαγή σχεδόν μη μετρήσιμα και αλλαγή 220 λίτρα μετά από προετοιμασία σε βαρέλι.
|
|
|||
|
|||
Θόδωρε καλησπέρα. Στο σαμπ τι φίλτρα χρησιμοποιείς, κάλτσες, σφουγγάρια κτλ; Επίσης με τι ζεσταίνεις το νερό στο βαρέλι;
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα στο σαμπ έχω σφουγγάρια ελαφρόπετρα σιποραξ και λάβα.Το νερό το αφήνω με κυκλοφορητη να πιάσει θερμοκρασία δωματίου 22 βαθ και το ανεβάζω στους 24 με θερμοστάτη. 300αρη.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Νόμιζα ότι το βαρέλι το έχεις στο μπαλκόνι γι' αυτό σε ρώτησα. Το σφουγγάρι που έχεις στο sump κάθε πότε το καθαρίζεις. Εμένα δυστυχώς το 1ο διαμέρισμα που έχω τα σφουγγάρια έχει μικρή επιφάνεια με αποτέλεσμα να φράζει εύκολα και να θέλει συχνό καθάρισμα αλλιώς ανεβαίνει πολύ η στάθμη του νερού στο πρώτο διαμέρισμα. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντλία για σαμπ! | Tanganyiκας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 30-10-16 12:28 |
σαμπ κ φιλτρο | eimaste aR21rwstoi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-08-12 22:46 |
ερωτηση για σαμπ | thanasis76 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-12-11 21:40 |
ερωτηση για σαμπ ??? | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-09 13:33 |
σαμπ | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-09-07 22:41 |