|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Δεν μπόρεσα να βρω κάτι σ' αυτά που μου έστειλες. Βρήκα όμως αυτό Females are generally smaller with shorter fins. Their bellies are lighter, sometimes even white. Their fins will carry little or no black outlining and they shouldn’t ever have black chins. εδώ https://www.practicalfishkeeping.co....omis-caeruleus |
|
||||
|
||||
Δες τις φωτογραφίες αρσενικών/θυλικών στα link που έβαλα.
Αυτό "Their bellies are lighter, sometimes even white. Their fins will carry little or no black outlining and they shouldn’t ever have black chins." είναι επίσης χαρακτηριστικό κακής γραμμής αναπαραγωγής. Εσύ βλέπεις καλύτερα τα ψάρια σου οπότε δε θα επανέλθω. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Σε αυτά που σου έστειλε μπορείς να δεις φωτογραφίες από αρσενικά και από θηλυκά για να καταλάβεις ότι δεν έχουν διαφορές. Επίσης ένα από τα λινκ αναφέρει για ένα συγκεκριμένο είδος το οποίο μπορεί να έχει λευκή άκρη στην ουρά και λευκή κοιλιά αλλά δεν διαφέρει το αρσενικό από το θηλυκό. ------------------------- Κατά κύριο λόγο δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους, τα αναγνωρίζεις κυρίως από συμπεριφορές. Επίσης από άλλο site Sexual Dimorphism Adult males tend to be somewhat larger than females and develop brighter colours when spawning. They may also develop more black pigmentation in the fins although this is an inconclusive method of sexing. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 31-03-19 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Οκ. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας
|
|
|||
|
|||
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
Λέτε να τα καταφέρει;;;
https://youtu.be/4YuzzjXaS88 |
|
|||
|
|||
....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Πως άντεξε τόσο καιρό δεν ξέρω |
|
|||
|
|||
Τελικά τα μικρά είναι 2 (τουλάχιστον). Προσθεσα κι άλλες μικρές πέτρες ώστε να δημιουργηθούν περισσότερες κρυψώνες
|
|
|||
|
|||
Μετά από 4 μήνες...
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα ψάρια.
Να τα χαίρεσαι |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- "Ντουλάπι" το venustus... να το χαίρεσαι!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 25-07-19 στις 22:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Σ ευχαριστώ Νίκο |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φίλε. Το σκέφτομαι και εγώ να μεταβώ από Αγγελοψαρα σε Αφρική
Αν κ τα έχω λιγότερα χρόνια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος Αφρικάνος με neolamprologus similis | lakgav2 | Tanganyika | 12 | 23-10-13 20:22 |