|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Absinthe Rituals
|
|
||||
|
||||
Ατμοσφαιρικο και υπεροχο!!
|
|||
|
|||
Δεν περιμεναμε κάτι λιγότερο από σένα.....!!!
Πραγματικά εσύ και τα ενυδρεια σου αποτελείται πηγή έμπνευσης για εμάς τους νεότερους στο χομπι (τουλάχιστον για μένα).....!!!! Σ ευχαριστουμε......!!!!! |
|
|||
|
|||
Η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης ήταν στις 21 Μαρτίου, άργησες 3 μέρες!
Είναι πραγματικά ποίημα! Perfect. |
|
||||
|
||||
Υπεροχο
|
|
||||
|
||||
Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο ! ! !
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο!
Τι moss έχεις χρησιμοποιήσει? |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστω ολους!
Το περισσοτερο ειναι weeping moss αλλα εχει και αλλα φυτα, ολα emersed κανενα φυτο ξηρας. |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Πολυ χρησιμη η αναλυτικη παρουσιαση!
|
||||
|
||||
α μας τρελααανς!!!! |
|
|||
|
|||
Ηθελα να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με τον αφρό για το backround.
Τον έβαλες κατευθείαν πάνω στο τζάμι? Έχω διαβάσει για στρώση σιλικόνης πρώτα για να πιάσει καλύτερα,ή και egg crate(το κολλάμε στο τζάμι και δίνει καλύτερο κράτημα στον αφρό). Επίσης κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι το εξής:Εάν σκαλίσω τον στεγνό αφρό,μπορώ μετά αν χρειαστεί σε κάποια σημεία να προσθέσω από πάνω του νέο αφρό?Θα κολλήσει κανονικά,ή χρειάζεται στήριξη με καλαμάκια κτλ? Σε ευχαριστώ πολύ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μπορεις νας προσθεσεις και θα κολησει αλλα οχι και τοσο καλα. Καλυτερα βαλε ξυλακια απο σουβλακι τυπου |
|
|||
|
|||
2 τελευταίες ερωτήσεις:
Τι μάρκα αφρό χρησιμοποιείς?Χαμηλής διόγκωσης? Θα βάλω κόντρες,αλλά διάβασα ότι είναι καλύτερα πριν την εφαρμογή του αφρού να ψεκάσεις το τζάμι με νερό.Γνωρίζεις κάτι γι αυτό? |
|
||||
|
||||
Δε παιζει ρολο, οτι θες βαζεις. Το νερο απλα κανει πιο γρηγορη τη διαδικασια του αφρου να παρει τη τελικη μορφη. Δε θα σε συμβουλευα να το κανεις αν δεν εχεις εμπειρια γιατι παιζει να δημιουργησει μεγαλες τρυπες αερα στον αφρο
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ πολύ!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Μολις το ειδα το θεμα σου. Εξαιρετικο το τελικο αποτελεσμα και η παρουσιαση της ολης κατασκευης αψογη, σε ευχαριστουμε για αλλη μια φορα που το μοιραστηκες μαζι μας
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Nα ΄σαι καλα φίλε, χαρά μου να μοιράζομαι τα projects μου |
|
||||
|
||||
Το τελικο αποτελεσμα ειναι πραγματικα μοναδικο.....
Ειμαι έτοιμος και εγω να φτιαξω ενα paludarium .... Ειχα την εντυπωση οτι τα περισσότερα ηταν κλειστα για να μην φευγει η υγρασια αλλα από οτι βλεπω δεν ειναι απαραίτητο... |
|
||||
|
||||
Ένα κομμάτι γης στο σπίτι σου.
Αυτές οι βρωμοmoss όσο μου αρέσουν ποτέ δε μπόρεσα να τις κρατήσω μακρυά από άλγες. Και πάλι συγχαρητήρια.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|