|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Κόλληση plexiglass με γυαλί,με σιλικόνη γίνεται?
H κόλληση plexiglass με γυαλί,με σιλικόνη γίνεται?Θελω να φτιαξω ενα εσωτρικο φιλτρο μεσα στο ενυρειο και εχω ετοιμο ενα κομματι κοματι plexiglass.
|
|
|||
|
|||
Εγω φίλε εχω κάνει χωρίσματα απο plexi σε γυάλινο ενυδρείο και το έκανα sump. Τωρα δεν είναι το ίδιο σαν να κολλάς γυαλί με γυαλί, αλλα εμένα μου κρατάει πολυ καλα. Αν θα έχει πολυ βαρος η κατασκευή καλυτερα να το αποφυγεις. Αν δεν εχει πολυ βαρος δε θα εχεις προβλημα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Ναι γίνεται.Ειχα κολλήσει εσωτερικα σε πλατη ενυδρειου κομματι μαυρο πλεξι. Καλα κρατα ακομα μετα απο χρονια.
|
||||
|
||||
γινεται , αλλα καλυτερα να μπουν και γυαλινες κοντρες.
το πλεξι για να κολλησει καλα με το γυαλι , θελει μεγαλη επιφανεια. αν κανεις για φιλτρο ενα " Γ " με 2 κομματια πλεξι , οπου θα ακουμπανε απλα το γυαλι στις πλευρες τους , καποια στιγμη με την πιεση του νερου, θα ξεκολλησει. οι γυαλινες κοντρες εσωτερικα απο το φιλτροκουτι, θα βοηθησουν |
|
||||
|
||||
Καταλαβα τι θελετε να πειτε,ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι κατάλληλη η ενυδρ. σιλικόνη για υδατοστεγανή κόλληση πλαστικού με πλαστικό; | plin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 31-01-14 00:31 |
Πως ξεκολλάμε κόλληση σιλικόνης | popey | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 21-07-11 08:17 |
Κατασκευή Ενυδρείου (Plexiglass VS Γυαλί) | nsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-06-09 07:56 |
Σιλικόνη σε plexiglass | annie_ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 24-01-09 00:29 |
Plexiglass και σιλικόνη ? | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-06-04 04:49 |