|
||||
|
||||
Norway Corydoras parallelus
Πληροφορίες
Διαστάσεις:45x47x45 Όγκος : 95L Κατηγορία: Species Φυτά: Microsorum pteropus & windelov , pogostemon helferi, micrathemum sp "monte carlo" , anubia barteri var nana , bucephalandra sp. "pine leaf" & "wavy green" , cryptocoryne crispatulata var. balansae , cryptocoryne albida var brown , cryptocoryne άλλες 2 (δεν θυμάμαι ) Ψάρια / ¶λλα είδη: 5 Corydoras parallelus / Neocaridina davidii "sakura red" Διακοσμητικά υλικά: ξύλα και μαύρο χαλίκι Φόντο:- Φωτισμός: compact fluorescent 24W Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες Φιλτράρισμα:Sump Θερμοστάτης:- Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH: Αγωγιμότητα :100-250 μS Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):1-2 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0-5 Αλλαγές νερού:50% Εβδομαδιαία , mix ΑΟ & Προφίλτρων άνθρακα Θερμοκρασία:20-24 ¶λλες πληροφορίες:Το ενυδρείο λειτουργούσε μερικά χρόνια μόνο με γαρίδες και τώρα με corydoras Φωτογραφία: Υ.Γ. : Επειδή τα corydoras ταξίδεψαν από την Νορβηγία αεροπορικός , είχαν κάποιες βλάβες . Μετά από θεραπεία 5 ημερών πάνε φανταστικά το ξεπέρασαν και τα 5 παρόλο που είναι μωρά ανακτούν τα χρώματα τους σιγά σιγά και μεγαλώνουν !!
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-01-19 στις 22:19 |
|
||||
|
||||
Παρα πολυ ωραιο,να μην ξεκολλας απο πανω του!!
Πως αντεχεις μονο με ενα ειδος γαριδες? Για λιπασματα και Co2 δεν αναφερεις κατι. |
|
||||
|
||||
Να είσαι καλά δεν ξεκολλάω από πάνω τους
Έχω πολλές γαρίδες αλλά σε διαφορετικά ενυδρεία Για λιπάσματα κ.λ.π. δεν ανέφερα τίποτα , γιατί δεν βάζω ποτέ τίποτα !
|
||||
|
||||
Υπέροχα τα κορυντορακια και το ενυδρείο! Καλώς ήρθαν, να ναι υγιή ,να τα χαίρεσαι και καλους απογόνους (όταν μεγαλώσουν)
|
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ Γιάννη μου να είσαι καλά !!!
|
||||
|
||||
Ομορφιες, μπραβο
Μεσα σε βαλιτσα τα μετεφερες? |
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ Γιάννη !!
Ναι βαλίτσα , από έναν φίλο χομπίστα γιατί δεν τα βρίσκεις .....
|
||||
|
||||
Γινεται; Δεν το γνωριζα αυτο. Σε 100ml νερου?
|
|
||||
|
||||
Όχι δεν γίνεται με τα κατάλληλα χαρτιά γίνεται !
|
||||
|
||||
Α ωστε ετσι? Πληρωσες για τη διαδικασια αυτη? Απο περιεργεια ρωταω, διοτι το σκεφτομουν σε καποια φαση να φερω και εγω απο την Αγγλια
|
|
||||
|
||||
.
μπραβο Αρτεμισια !!!!!
|
|||
|
|||
Πολυ ωραιο Αρτεμισια!
|
|
||||
|
||||
Καλοριζικα φιλη μου!!
|
|||
|
|||
καλορίζικα!!! Ωραίο ενυδρείο
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφα! Χαιρομαι να βλεπω ομορφα καταπρασινα ενυδρεια με λιγο φως. Τα ψαρακια σουπερ!
|
|||
|
|||
Ομορφα ειναι ,να τα χαιρεσαι κοριτσι.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σε ευχαριστώ Βαγγέλη ! Ευχαριστώ!!!
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη
Ευχαριστώ !!! Παράθεση:
Σε ευχαριστώ Δημήτρη , να είσαι καλά !
|
|||
|
|||
Όμορφο ενυδρείο, ωραία ψαράκια. Μπράβο.
|
|
||||
|
||||
Ομορφιες!!!
Πως πανε? Εγκλιματίστηκαν στο νεο τους σπιτι??
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Norway Corydoras parallelus
Σε ευχαριστώ Μάνο και εσύ να χαίρεσαι τα δικά σου
Γιώργο μου τώρα είναι καλά μία εβδομάδα τους είχα σε minocyn γιατί ήρθαν με columnaris από την ταλαιπώρια τους ..... 24 ώρες σε σακούλες) δύσκολο για cory ακόμα και όταν είναι ψειράκια (σαν τα δικά μου) . Μόνο στις μουσούδες έχουν αλλοιώσεις , αλλά αυτό δεν είναι τίποτα https://www.youtube.com/watch?v=E0tvHMjjrsg
|
||||
|
||||
Δε σε φοβάμαι ... στα χέρια σου θα ειναι μια χαρα!
|
|||
|
|||
Γεια σου Αρτεμησία με τα αριστουργήματά σου!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Artemisia καλημέρα. Πολύ όμροφα τα ψάρια και το στήσιμο.
Ο βυθός είναι safe για τα "μουστάκια" τους |
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ Θοδωρή 😊 να είσαι καλά και ευτυχισμένος πάντα! 😊
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα corydoras μου μεσα στην σακούλα σε 26 ώρες κατέστρεψαν πτερύγια και μουστάκια πιθανότατα απο αμμωνία ή ακόμα και από την τοξίνη που εκκρίνουν τα ίδια! Μεσα σε μια βδομάδα τα φτιάξανε όλα! Εχω δει σε ενυδρεία με άμμο πούδρα πολλά προβλήματα, cory χωρις μουστάκια χωρίς pelvic fin ...... Ενα καθαρό υπόστρωμα ειναι ιδανικό για τα corydoras, αυτο μόνο 😊
|
|||
|
|||
Συμφωνώ μαζί σου και περισσότερο ρώτησα για επιβεβαίωση.
Ισχύει όμως και το πόσο πιο άνετα νιώθουν με ψιλή άμμο, έχω δει την διαφορά στα ίδια ψάρια με διαφορετικό βυθό. |
|
|||
|
|||
Και εγω πιστευω, οτι τελικα μύθος ειναι.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γιατι συμβαίνει αυτο ? Γιατί στην άμμο δεν περνάει τίποτα μέσα στο υπόστρωμα. Γενικά ενα καθαρό υπόστρωμα είναι ενα καλό υπόστρωμα που δεν θα προκαλέσει προβλήματα 😉
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras agassizii με corydoras aeneus | koreos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-14 00:07 |
corydoras sos!!!! | NIKOS YAMA | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 09-04-13 23:32 |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |