|
|||
|
|||
Παράθεση:
Δεν ξανά ήρθα Γιατί μου έκαναν επίθεση την τελευταία φορά δύο γυναίκες!!!! |
|
||||
|
||||
καλα να παθεις... αφου ανοιγεις ενυδρειακες κουβεντες και μαλιστα για μελλοντικα σχεδια μπροστα σε συζύγους... και λιγα σου σουρανε. αφου τα ενυδρεια απλα συμβαινουν απρόοπτα και εντελώς τυχαία.
|
|
|||
|
|||
Χαμός λέμε!!!
Φοβαμε την σωματική μου ακεραιότητά.... |
|
||||
|
||||
Σήμερα έγινε επίσκεψη στο Γιάννη.
Τυχερός ήταν που δεν έφερα ψαλίδι μαζί μου. Με το ζόρι κρατήθηκα. Και είπα να κλέψω μια φωτό για update!!! Παίρνει τα πάνω του σιγά σιγά!! |
|
||||
|
||||
Πωωω πωωωω οι καουλαστρεες θάμνοι φτου φτου ....
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Το green star είχε πιάσει την μπροστά οθόνη... Γιάννη ακόμα περιμένω μέλι!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλογεμιστο το δικο σου σημερα. ------------------------- τις λιπαίνω συχνά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 04-01-18 στις 23:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τι τις δίνεις? Ροτιφερς? Κ αλλα τετοια? Μια φορα την εβδομάδα ?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δεν ειναι green star το εχασα, στη μεγαλη καταστροφη.... ειναι το κοραλλι που συμπαθεις πιο πολυ -ανθελια-, θελεις να σου στειλω??? ειπα να σε πιεσω να ερθεις να το παρεις απο εδω το μελι αλλα τι να κανω τελικα θα σου το στειλω.... ------------------------- ------------------------- δεν την εχω ταισει ποτε. τώρα συνέρχεται, κόντεψα να τη χάσω.και ακομα το κεντρο της εχει θαματακι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 04-01-18 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Φτου φτου θα ανακάμψει πολυ ωραίο το ενυδρειο... ολα ενα κ ενα
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο. Παντα τετοια και καλητερα
|
||||
|
||||
ευχαριστω να εισαι καλά.
|
|
||||
|
||||
πολύχρονος Γιάννη μου, με υγεία φιλαρακι, σου εύχομαι τα καλύτερα και να είσαι πάντα καλά.....
ο ύφαλος σου βρίσκει τον δρόμο του όπως πάντα και μας αφήνει μετο στόμα ανοιχτό! μπραβο φιλαρακι, πάμε γερά! |
|
||||
|
||||
[QUOTE=j.p.;1032054]στρώσε Παναγιώτη, και ελα να κόψεις οτι θελεις.
καλογεμιστο το δικο σου σημερα. ------------------------- βρε συ Παναγιώτη......έβαλες νεράκι και δεν έκανες ακόμα παρουσίαση? μας κρατάς σε αγωνία φιλαρακι.... αναμένουμε! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα το παρουσιάσω σύντομα βημα βήμα γιατί ακόμα είναι πολύ προχειρη κατάσταση. |
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά Γιάννη!
Υγεία και ευτυχία φίλε. |
|
||||
|
||||
Φίλε Σάκη σα ευχαριστώ πολύ. Υγεία και ευτυχία.
|
|
||||
|
||||
περασε καιρός απο την τελευταια φορά που ανανέωσα το θεμα
με προβληματακια, απώλειες και σκαμπανεβασματα. το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι το ενυδρειο θελει σταθεροτητα στις ρουτινες και συντηρηση εξοπλισμού. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια... Trigon 190 vs Rio 180 | tasos12 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-04-13 11:47 |
Trigon 190 | mimisrx8 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 27-02-11 18:30 |
Trigon και Κινεζος | Papas35 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 16 | 23-12-09 16:08 |
Νεο REEf (trigon 350) | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 75 | 22-07-08 22:04 |