|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αναγνώριση κιχλίδας Malawi
Καλησπέρα! Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση της παρακάτω κιχλίδας; Είναι νεαρό και προς το παρών περίπου 3 εκατοστά.
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου καλησπέρα τα ψαρακια που έχεις λογικά πρέπει να είναι τα Iodotropheus sprengerae τα οποία φιλοξενώ και εγώ αλλά περίμενε να σου πούνε και αυτοί που ξέρουν καλύτερα
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Νομίζω αυτά είναι αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ το όνομά τους, ας περιμένουμε και άλλη επιβεβαίωση αλλά νομίζω έχεις δίκιο, είναι μικρά ακόμα και σχεδόν μονόχρωμα. |
|
||||
|
||||
Iodotropheus sprengerae 99%
|
|
|||
|
|||
Παιδιά καλησπέρα,
Η συγκεκριμένη κιχλίδα ποιο είδος είναι; http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1541268444 |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα,
από το σχήμα του κεφαλιού και τα πτερύγια, υποθέτω είναι υβρίδιο Ps.estherae ΟΒ x Aulonocara (πολύ συνηθισμένο στο εμπόριο ). |
|
|||
|
|||
Καλημέρα!!
Κλεόβουλε σ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.εδω ψάχνω να βρω γνήσιους απογόνους salauosi μην βάλω τέτοιο είδος μεσα. Να κρατηθεί μια αυθεντικοτητα |
|
||||
|
||||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Damsel με συμπεριφορά κιχλίδας | Κλεόβουλος | Ψάρια θαλασσινού νερού | 0 | 12-02-18 11:49 |
Αναγνώριση κηχλίδας | minotauros77 | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 29-12-13 03:28 |
Αναγνώριση κιχλίδας | Anna10 | Αναγνωρίσεις ειδών | 14 | 04-07-12 15:00 |
Hμέρα της κιχλίδας στη Γερμανία | Τσιόνογλου Σταύρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 19-02-10 13:29 |
Αναγνώριση κιχλίδας | nikosm1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 30-11-09 08:45 |