|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ποτε μπήκε το "αστακουδακι" στο ενυδρειο
|
|||
|
|||
Παράθεση:
τα ψαράκια συνήλθαν μετά από κανα δίωρο οπότε υποθέτω ότι έπεσε πολύ απότομα η θερμοκρασία κατά την αλλαγή. σήμερα που σιγουρεύτηκα για την θερμοκρασία δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. ------------------------- έχει κανα μήνα. γιατί ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GN_AZ : 12-05-17 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Ωραία, μακάρι να ήταν μόνο από την θερμοκρασία.
Τον ένα που έχω στο γαριδόσπιτο τον βλέπω συχνά με τις γαρίδες. ¶ρχοντας είναι αλλά λίγο ντροπαλός. Τους άλλους στο μεγάλο δεν τους έχω δει ακόμα. Ελπίζω να εμφανιστούν κάποτε. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι την αντίδραση τους όταν είχα το περιστατικό με τα ψάρια αλλά γενικότερα δεν έχουν παρουσιάσει κάτι περίεργο
|
|
||||
|
||||
Δεν ειναι περιεργο οτι κρυβονται?
|
|||
|
|||
οι αστακοί ?
μόνο κρυμμένοι δεν είναι. όλη μέρα κόβουν βόλτες μπροστά στο γυαλί κ είναι κ επιθετικοί προς όποιο ψάρι τους πλησιάσει. θα τους τραβήξω βίντεο αύριο με την τροφή ανάμεσα στα πόδια κ τις δαγκάνες σηκωμένες μη τυχόν κ πλησιάσει κανα ψάρι. |
|
||||
|
||||
Για τα ψαρια μιλαω
Παράθεση:
Ψαρια και αστακοι δεν ειναι συμβατα ειδη. Οποιαδηποτε περιεργη συμπεριφορα απο τα ψαρια, δικαιολογειται. Οπως και οι απωλειες.
|
|||
|
|||
με μπέρδεψες με τις παραθέσεις
θεωρείς ότι η συμπεριφορά των ψαριών για εκείνες τις ώρες προκλήθηκε από τους αστακούς ? τα ψάρια δεν κρύβονται κ συμπεριφέρονται όπως συνήθως εκτός από το συγκεκριμένο περιστατικό. δεν υπήρξε απώλεια όλο αυτό τον καιρό που είναι μέσα οι αστακοί κ δεν έχει ξανασυμβεί από τότε ανάλογη συμπεριφορά με αυτή στο βίντεο. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Θα συμφωνήσω.
|
|||
|
|||
έγινε κ η μετακόμιση πριν κάνα δίμηνο χωρίς καμία απώλεια.
το ενυδρείο δεν ξεστήθηκε κ μεταφέρθηκε με 4-5 εκ νερό, χωρίς ζωντανά εννοείται. φυτά κ ψάρια άρχισαν να βρίσκουν τους ρυθμούς τους κ σήμερα έγινε ένα γενναίο κλάδεμα. |
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιώργο, χαίρομαι για την επιτυχία. Ωραίο έχει γίνει
|
|
||||
|
||||
ωραιος Γιωργο!
ομορφο το στησιμο! |
|
|||
|
|||
κ ένα update με νέους κατοίκους
|
|
||||
|
||||
Ωραίος Γιώργο! Όμορφα τα γερτουδια αλλά πολύ ευαίσθητα αποδείχτηκαν σε εμένα όσες φορές τα δοκίμασα.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Έχουν 5 μέρες μέσα κ φαίνονται υγιέστατα. Είναι θέμα διατροφής ή πρέπει να προσέξω κ κάτι άλλο ? |
|
||||
|
||||
Τι να σου πω Γιώργο. Έχει να κάνει εάν θες την άποψη μου με την ποιότητα των ψαριών που αγοραζουμε. Θεωρώ ότι είναι πάντως και πολύ ντελικάτα σαν ψάρια από μόνα τους.
|
||||
|
||||
Υπέροχα ψαρια, να δου ζήσουν!
Για την ευαισθησία τους συμφωνω με τον Στέφανο, ειναι και τι ψαρια θα τυχεις.. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
στους 5 μήνες που πέρασαν έχουν μείνει λιγότερα από τα μισά γερτρούδια. τα περισσότερα πτώματα, δεν τα βρήκα ποτέ. τα δύο τελευταία αρσενικά endler's συνεχίζουν ακάθεκτα μετά από 2,5 χρόνια στο ενυδρείο μου. προς το παρόν πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα φυτά μιας κ η μικρή ιχθυοφόρτιση κρατάει πολύ χαμηλά τα νιτρικά. μετά από ένα γενναίο κλάδεμα η εικόνα φαίνεται στο βίντεο. μήπως η ροή είναι πολύ δυνατή κ τα ταλαιπωρεί ? δεν φαίνεται καθαρά στο βίντεο αλλά κινούνται όλα τα φυτά. https://youtu.be/8g7Wbae6WvM |
|
||||
|
||||
Αυτο που εχω διαπιστωσει προσωπικα ειναι πως απο ορισμενα ειδη ειναι σπανιο να βρεις καλο στοκ στην Ελλαδα. Το εχω παθει με τα γερτουδια και με τα cpd.
Αλλο να παρω το Χ ειδος ψαριου και αλλο να παρω καλα κομματια απο το Χ ειδος. Τα γερτουδια δε ειναι ευαισθητα γενικα καθως φαίνεται. Ειδικα τα rainbow fish εχουν αναπαραχθει τοσο απο τον ιδιο αρχικο πλυθησμο και πλεον πολυ ψαχνουν απο.ιδιωτες συλλεκτες που εχουν δικο τους στοκ. Ενας λογος που δεν αλλαζω τα συννεφακια. Ομορφα, ανθεκτικα, φτηνα
|
|||
|
|||
ένα από τα γερτρούδια σφήνωσε - ακόμη μία φορά - στο τζάμι πίσω από το εσωτερικό φίλτρο κ τώρα το βλέπω να κολυμπάει με το ζόρι.
θέλω να σβήσω το φίλτρο ώστε να μην υπάρχει ρεύμα μήπως κ επανέλθει. πόση ώρα αντέχουν τα βακτήρια του φίλτρο χωρίς κυκλοφορία ??? |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Poecilia wingei (Endler) Class N | fokias | Ζωοτόκα | 18 | 21-05-16 07:17 |
Endlers (Poecilia wingei) project ΙΙI. Κατηγορίες - Τάξεις (Class) Endler | lingistis | Ζωοτόκα | 2 | 12-05-11 13:32 |
Tα παντα για τα poecilia wingei | georgis4 | Ζωοτόκα | 0 | 15-11-10 11:24 |