|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
προταση για συνθεση malawi
καλησπερα εχω ενα ενυδρειο 95*40*60 και σκεφτομαι να βαλω ψαρια λιμνης malawi. Γνωριζω ειμαι οριακα λογω μηκους ...θα μπορουσα να βαλω 2 ειδη μαζι?αν ναι ποια ?ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα.
Θα σου πρότεινα ένα χαρέμι chindongo saulosi και ένα χαρέμι Labidochromis chisumlua. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=isidor;1045941]Καλησπέρα.
Θα σου πρότεινα ένα χαρέμι chindongo saulosi και ένα χαρέμι Labidochromis chisumlua.[/QUOΤΕ 1Α-3 Θ το καθε χαρεμι? τα βρισκω ευκολα αυτα τα ψαρια?!!πανεμορφα |
|
||||
|
||||
Εγώ θα πρότεινα να περιοριστείς σε ένα είδος από τα δύο που προαναφέρθηκαν (θα προτιμούσα τα saulosi λόγω διχρωμίας) γιατί σύντομα με τις γέννες θα έχεις πρόβλημα υπερπληθυσμού. Και τα ψάρια θα ζοριστούν και θα είσαι αναγκασμένος κάθε τόσο να δίνεις μικρά (και δεν είναι καθόλου εύκολο να τα πιάσεις αν δεν ξεστήσεις)
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνθεση | Zante | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-04-17 08:06 |
Ψαρο-συνθεση | constantinos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-08-12 17:55 |
Συνθεση φυτων... | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 12-04-11 17:15 |
ΣΥΝΘΕΣΗ ΨΑΡΙΩΝ | DETT | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-03-11 09:40 |
Συνθεση φθινοπωρινη | themosb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 02-12-10 17:46 |