|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 90 λιτρα καλυτερα οχι εσωτερικο. Θα σε κουρασει. Καλυτερα παρε εστω ενα φτηνο εξωτερικό. Εχουν ολα βανακια και μπορεις να μειωσεις τη ροη.
Δες τα Aquanova ή τα Αstro. Σε 80 λιτρα εχω εξωτερικο με ονομαστικη 780 λ/ω και μεσα κυκλοφορητη 500λ/ω. Δεν ειναι πλυντηριο σε καμια περίπτωση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πρόβλημα μου με το εξωτερικό είναι ότι δεν έχω χώρο γύρο απο το ενυδρείο και ότι έχω μεγάλο φόβο για τυχόν διαρροές. Και δεδομένου οτι δεν θα πάω σε κάποιο επώνυμο-αξιόπιστο εξωτερικό λόγω τιμής φοβάμαι μήπως η περίπτωση διαρροής αυξάνεται. Με βλέπω να κολυμπάω εγώ στο σαλόνι αντί τα ψαράκια στο ενυδρείο ![]() Έχεις να προτείνεις κάποιο εξωτερικό σχετικά φτηνό και αξιόπιστο για τα λιτρα μου; Για το biopower τι γνώμη έχεις;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim biopower 240 | aias.george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 26-02-13 00:34 |
Eheim Biopower ή Eheim Εξωτερικό φιλτρο για 60λιτρο? | steliosdim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 08-12-12 12:35 |
EHEIM BIOPOWER 200 | LAKI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 18-11-12 18:02 |
eheim 160 biopower | nikos2004 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 31-01-12 19:24 |