|
||||
|
||||
Χρυσοψαρα σε συντιβανι
Καλησπερα,
Εχω ενα στρογγυλο συντριβανι 1000 λιτρα στον κηπο το οποιο πια δεν λειτουργει.Ποσο ευκολο ειναι να βαλω χρυσοψαρα μεσα με ενα φιλτρο εξωτερικα 2000 λ/ωρα?? και να γινει ωραιο αποτελεσμα? με ευκολα φυτακια και επιφανειας. -Θα πρασινιζει το νερο που θα εχει νταλα ηλιο ολη μερα??ειναι ρηχο,40cm βαθος και διαμετρο 170cm -αλλαγες νερου μια φορα την ευδομαδα θα εχω χρονο να κανω -τον χειμωνα θα αντεξουν τα ψαρια,θα βαλω εναν θερμοστατη να μην πεφτει παρα πολυ η θερμοκρασια τι λετε? |
|
||||
|
||||
Kαλησπέρα το βάθος με προβληματίζει για τις θερμοκρασίες .... στην περιοχή που μένεις πώς είναι ??
|
||||
|
||||
Ειναι υψηλες πολυ και θα το χτυπαει ο ηλιος ολη μερα γιατι ειναι ελευθερο γυρο-γυρο και δεν εχει κατι να κανει σκια.Μετα τις 12 ειναι απο πανω ο ηλιος μεχρι την δυση.
λες να βραζει το νερο? |
|
||||
|
||||
Nομίζω αν βάλεις 4 Νούφαρα θα είσαι καλά (μπορεις να δοκιμάσεις πρίν να βάλεις ψάρια ) και να βλέπεις θερμοκρασιες
Που είσαι στην Αθήνα ? Νότια , Βόρεια ?? για τον χειμώνα ρωτάω . το φίλτρο που λές 2000 λίτρα τι είναι ενυδρειακό ? Φυσικά μόνο comet , ΑΝ θα βάλεις .
|
||||
|
||||
Θα στο καψει το νερο ο ήλιος, κανα δεντρακι δεν παίζει;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY 3d bg gia 60λ Χρυσοψαρα | Nektamen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 12-04-11 13:59 |
Ροη για χρυσοψαρα.. | achisael | Χρυσόψαρα | 2 | 08-01-11 14:17 |
τα χρυσοψαρα μου!! | Marilenaki | Χρυσόψαρα | 16 | 14-09-09 13:18 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |