|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
είναι αρρώστια αυτό το ενυδρείο. Υποκλίνομαι!!!
|
|
||||
|
||||
Γεια σου ρε Νικο με την κηπάρα σου!
|
||||
|
||||
Οχι και κηπάρα , κηπακι ειναι αυτο...και δεν χωραει πολλα.
|
|
||||
|
||||
Nα το χαίρεσαι Νίκο αν και δεν ξέρω πόσο χαίρεσαι με την φροντίδα που θέλει ....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και αυτο οπως ολα τα αλλα ολο και κάτι θέλει. Ολα τα γαριδαδικα μου μου παιρνουν 1-2ωρες το πολυ,την εβδομαδα για αλλαγες νερου καθαρισμα φιλτρων και κλαδεματα. Ε αυτο το κανω αλλη ημερα , το κλαδεμα δεν με πειραζει , μπορει να περνει ενα μισαωρο αλλα ειναι ευχαριστο. ΑΛΛΑ , οι αλλαγες με διαλανε, κανω μεγαλες, και χρησιμοποιω βραστηρα για να φερνω το νερο κοντα στην ιδια θερμοκρασια. |
|
||||
|
||||
Κατάλαβα Νίκο , αλλά το αγαπάς γι αυτό και κανεις
|
||||
|
||||
Οταν βλεπεις το μποστανι σου να πηγαινει καλα τοτε το κλαδεμα ειναι ευχαριστηση!!
Αρκει να μην ειναι παραδιπλα η γυναικα κ βλεπει τις πιτσιλιες τριγυρω😃😃 Νικο παρε ενα ταχυθερμαντηρα 1500 watt και με ενα stc ξεμπερδεψες..Μεχρι να τελειωσεις το κλαδεμα θα χεις φτιαξει κ το νερο στο βαρελι!! Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
χρειαζομαι περισσοτερο χωρο για φυτεμα.
|
|
||||
|
||||
Καταπληκτικό!!
|
|
||||
|
||||
Φτου φτου σκόρδα!!!
|
||||
|
||||
Ξεπέρασες τον εαυτό σου!!
Καμία tonina ξέρεις από πού θα βρουμε; Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
υπεροχο ενυδρειο με φυτα που σφιζουν απο υγεια.. θεωρω οτι εχεις κανει καλυτερες προσπαθειες βεβαια. νομιζω οτι ειναι λιγο μπουκομενο
|
|||
|
|||
Super!!!
|
||||
|
||||
Μπορω να σου δάνεισω το δικο μου
|
|
||||
|
||||
Μου αρεσει να βαζω το ενυδρειο αυτο σε διαφορε δοκιμασιες...
Τωρα εχει ενα μηνα + που τρεχει με 2 λαμπες osram 39watt 865. Εβγαλα τον inline difuser που ειχα , και εβαλα ενα απλό ποτηρακι, οι φυσαλιδες πανε μονο επανω δεν τις μεταφερει η ροη. Το ενυδρειο δεν εχει ροη γενικα, βλέπεις τα φυτα ακινητα. Οπως και αναταραξη εχει ελαχιστη. Λιπασματα τα ιδια... |
|
||||
|
||||
Νικο tnc traces ριχνεις σωστα;ποσο τη βδομαδα;
Επισης ποιον inline εχεις αυτον; https://www.ebay.com/itm/UP-aqua-Inl...19.m1438.l2649
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Aν θυμαμαι σωστά.. 0,02ppm ή 0,03ppm χ 3 φορες την εβδομαδα. Ο inline ειναι αυτος. Ειναι πολυ καλος, δεν χρειαζεται καθαρισμα. Το μονο που δεν μου αρεσε σε αυτον, ειναι οι φυσαλιδες παντου στο ενυδρειο. Γιαυτο και η αλλαγη σε κλασικο ποτηρακι. |
|
||||
|
||||
Χρησιμες πληροφοριες!
Τον πηρα κι εγω αλλα δεν τον εχω σεταρει ακομη για να δουμε.. Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
Τα φυτα στα ενυδρεια -ειδικα τα δυσκολα - δεν ειναι προθυμα για ..παραχωρησεις Ουτε στο φως..ουτε στο διοξειδιο..
Οποτε οπως βλεπουμε, οι Pantanal και οι Τονινες ειναι ετοιμες να σε.. χαιρετησουν αν δεν επαναφερεις τα παλια δεδομενα. Η αποφαση δικη σου φιλε! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 05-11-17 22:44 |
dutch style | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 171 | 06-07-16 23:37 |
Συμβουλές για 180lt. | Λάμπρος.Τ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 18-01-16 20:48 |
Newbie 180lt | nikoskal | Malawi | 69 | 25-07-15 18:09 |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |