|
||||
|
||||
Σουπερ φαινεται. Καλοριζικο, να σου ευχηθω Η ταινια περιμετρικα δεν βγαινει απο κατω ετσι?
|
|
|||
|
|||
Σ ευχαριστώ πολύ!
Νομίζω πως θα βγει. Αν όχι δεν πειράζει, θα την κόψω περιμετρικά και δεν θα φαίνεται λόγω του στρώματος που θα πατήσει το ενυδρειο. |
|
|||
|
|||
Καλησπερα σε όλη την παρέα!
Το ενυδρείο είναι γεμάτο με νερό από την Τρίτη. Χρειάζεται να μείνει κι άλλο για ενδεχόμενη διαρροή ή να το αδειάσω από Δευτέρα, που θα έχω έτοιμο το έπιπλο, ωστε να το τακτοποιήσω στη θέση του; |
|
||||
|
||||
¶στο μέχρι την Δευτέρα, αν και ότι ήταν να γίνει θα είχε γίνει!!
|
|
|||
|
|||
Έτοιμη και η βάση!
Αύριο πάω για τον υπόλοιπο εξοπλισμό, φίλτρο αντλίες κτλ. Με το φωτιστικό δεν έχω αποφασίσει ακόμα.. Ιδανικά θα ήθελα να φτιάξω ένα led full spectrum. |
|
||||
|
||||
Η βαση ειναι φανταστικη. Το εχεις Το ενυδρειο οκ τελικα; Καμια διαρροη μεχρι στιγμης;
|
|
||||
|
||||
Φυσικα και το εχει ο ανθρωπος!
Τα πλαινα και τα πορτακια πως θα τα επενδυσεις? Ξυλο ολα?
|
|||
|
|||
Καλημέρα!!
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν θα τα επενδύσω με τίποτα. Ίσως να βάψω τα πορτακια αλλά δεν είναι σίγουρο. |
|
||||
|
||||
Ενδιαφερον! Ισως στο χρωμα που εχουν οι καρεκλες!
Το ξυλο που βρηκες παντως ειναι σουπερ!
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά σε όλους!
|
|
||||
|
||||
Για το aquascape ριξε μια ματια και σε αυτο:https://www.thegreenmachineonline.co...-introduction/
|
|
|||
|
|||
Πολύ ενδιαφέρον!
Σ ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
Καλη αρχη να εχεις Το τσεκαρες καθολου για διαρροες πριν του βαλεις το υποστρωμα και τις πετρες ετσι;
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα!
Βέβαια το τσέκαρα! Το άφησα στο μπαλκόνι γεμάτο πάνω από μία εβδομάδα! Υπάρχει και σχετική φώτο πιο πάνω! |
|
||||
|
||||
Πω πω εχεις δικιο, ζητω συγνωμη. Η μνημη μου τα εχει παιξει καπως Καλη συνεχεια λοιπον, να μας ενημερωνεις για την πορεια του.
|
|
|||
|
|||
χαχαχα
Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. ¶λλωστε για τη δικιά μου ''ασφάλεια'' ρώτησες |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδια για rimless riparium | Maverick | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 12-10-17 20:30 |
Planted rimless 200liter | Γαβριλος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 25-04-14 12:40 |
Φιλτρο για 160lt | pulsedia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 02-11-12 19:27 |
SlimData - diy 160lt Κοινωνικό | SlimData | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 12-08-11 15:40 |