|
|||
|
|||
Γιατί το κανει αυτό?
Εχω παρατηρήσει οτι το red cap κολυμπαει κυρίως στην επιφάνεια του νερου σαν να τρώει τις φυσαλίδες και μετα τις βγάζει απο το στόμα. Οχι οτι δεν κολυμπάει γενικά μέσα σε όλο το ενυδρείο αλλά τον πιο πολύ χρονο τον περνάει εκεί. Δεν το έχω δει ποτε να μασουλαει το χαλικι όπως τα αλλά. Ελλειψη οξυγόνου δεν είναι αφού έχω και ανατάραξη απο το φίλτρο και αεραντλια. Μετρήσεις αμμωνία μηδέν νιτρώδη μηδέν νιτρικά περιπου 10. Η πλεύση του είναι φυσιολογική κι είναι αρκετά ορεξατο. Τι μπορεί να συμβαίνει?https://youtu.be/_A2rwa_Pw34
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα Ρούλα εμένα μου φαίνεται σαν να έμαθε να τρώει απο την επιφάνεια και ψάχνει φαί .
Δεν φαίνεται να έχει κάτι . Θα πούνε και οι υπόλοιποι βέβαια αν βλέπουν κάτι ανησυχητικό .
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Μήπως να εκλείνες την αεραντλία ;
|
|
|||
|
|||
Θα το δοκιμασω αλλά για ποιο λογο να δημιουργεί πρόβλημα η αεραντλία ?
|
||||
|
||||
Η νηκτικης κύστη δεν γίνεται επειδη το ψάρι τρώει απο την επιφάνεια , αυτό είναι ο μεγαλύτερος μύθος !
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Όχι πρόβλημα.. Εγώ νομιζω οτι το έχει βρει παιχνιδι
|
|
|||
|
|||
Θα την κλείσω να δω τι θα κανει. Ελπίζω η ανατάραξη του φίλτρου οτι φτανει για οξυγόνο ε?
|
||||
|
||||
Θα είναι μια χαρά!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η νηκτική κύστη δεν είναι απλό όργανο στα ψάρια αλλά και τώρα θα μου πεις πιο είναι απλό ? Τώρα γιατί λένε να μουλιάζουμε την τροφή ποτέ δεν κατάλαβα .... αλλά οι βυθιζόμενες τροφές πάντα είναι καλύτερες .
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Και εμένα έτσι μου φαίνεται Δήμητρα.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Είναι σαν να με ρωτάς πώς μπορώ να αποφύγω μια ανθρώπινη ασθένεια . Δεν ξέρεις αν θα προκύψει αλλά μπορείς να προσέχεις .
|
||||
|
||||
Είχα φυσαλίδες όταν χρησιμοποιούσα ένα αεροφιλτρο στα δικά μου και πάντα ένα πήγαινε επάνω και έκανε ότι και το δικό σου. Τώρα που την έβγαλα αποδείχθηκε ότι έπαιζε απλά οπότε δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
------------------------- Αρτεμισία δεν είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση τα fancy όσον αφορά τη "φύση"? Τα συγκεκριμένα είναι αποτέλεσμα επιλεκτικής αναπαραγωγής από εμάς τους ανθρώπους ή κάνω λάθος? Αναφέρομαι στον αρακά που περιστασιακά δίνω και εγώ στα δικά μου όταν βλέπω τα κόπρανα τους σε μορφή κλωστής.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manosxe : 16-02-18 στις 10:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στην ουσία ο αρακάς έχει περισσότερες φυτικές ίνες από τις έτοιμες τροφές για χρυσόψαρα και είναι πιο κοντά στην φυσική διατροφή τους απ ότι τα σιτηρά που περιέχουν οι έτοιμες τροφές. θεωρητικά θα έπρεπε να ταίζουμε μόνιμα τροφές κοντά στην φυσική διατροφή τους. Καλημέρα Μάνο
|
||||
|
||||
Έγινε, καλή σου μέρα ¶ρτεμις
|
|||
|
|||
Είχατε δίκιο. Εκλεισα την αεραντλία κι επιτέλους το βλέπω να κανει παρέα με τα υπολοιπα και να μην είναι κολλημένο στην επιφάνεια. Απλα ήθελα να ρωτησω η αεραντλία τελικά είναι απαραίτητη για τα χρυσόψαρα η όχι? Εχω πολύ καλη ανατάραξη απο το φίλτρο.
|
||||
|
||||
Γνώμη μου είναι αν έχεις καλή κυκλοφορία και ανατάραξη από το φίλτρο σου ή αεραντλία είναι περιττή.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
δεν ειναι απαραιτητη η αεραντλια.
τροφη απο την επιφανεια ειναι καλο να μην τρωνε ΜΟΝΟ τα fancy χρυσοψαρα , καθως εχουν πολυ πιο ευαισθητη κυστη απο τα ψαρια με μονη ουρα. Προσωπικα δεν θα ελεγα οτι ειναι μυθος, κρινοντας και απο προσωπικες εμπειριες. Αρακα/καθαρτικο , οχι πολυ συχνα , καλυτερα προτμηστε αλλα λαχανικα για συχνοτερη χρηση ,οπως κουνουπιδι,σπανακι, μπροκολο κ.α. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανει? | LAKI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-04-13 19:06 |
Γιατί? | supermanx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 13-01-09 16:26 |
Γιατί; | Ronnie21 | Bettas | 7 | 28-10-08 23:00 |
Πως το κανει??? | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 22-02-08 14:15 |
Γιατί;;; | dessert | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-04-07 21:41 |