|
||||
|
||||
Πανέμορφα όλα Μιχάλη! Καλορίζικο κ το clam
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Μπράβο Μιχάλη καλό χειμώνα.
Με τι σκέφτεσαι να συνεχίσεις; |
|
||||
|
||||
Εχω μαζεψει τα υλικα να φτιαξω ενα 6*24 Τ5 φωτιστικο αλλα δεν μπορω να βγαλω το led με τιποτα μου αρεσει η εικονα και μετα απο προταση φιλου λεω να κανω ενα update το φωτιστικο που εχω με νεα led μπορεις να βοηθησεις ; Εχω βρει 2-3 πραγματακια που θα χρειαστει..
|
|
|||
|
|||
Έχω θα έβγαζα τα πάντα εκτός από μπλε και θα έβαζα λευκά 10000κ 15000κ και μπλέον 450nm440nm.
¶μα θέλεις βάλε 2 λάμπες έξτρα τ5 η παραπάνω.. ¶μα δώσεις δύναμη στο ενυδρείο θα το δεις πολύ διαφορετικά! |
|
||||
|
||||
Οποτε λες να βγουν ολα τα λευκα και τα 2 πρασινα 2 κοκκινα και 2 μοβ που εχει και να αντικασταθουν με cool white 10000-15000k, τα μπλε που λες στη θεση ποιον θα μπουν ; Εκει που υπαρχουν ηδη τα μπλε; σε ολα ή σε καποια ;
|
|
|||
|
|||
Να βγουν τα πράσινα κόκκινα μωβ.
Και από τα λευκά αυτά που κιτριβιζουν αυτά είναι κάτω από 10000κ. Και να πάρεις μερικά λευκά 10000κ 15000κ να βάλουμε σε αυτά τα λεντ . Στην ουσία το ένα κανάλι λευκά και το άλλο μπλε ! Η αναλογία σε λευκά μπλε είναι παραπάνω έτσι όπως το κάνουμε αλλά χρειάζεσαι περισσότερο δύναμη για ανάπτυξη. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Σακη για τις πληροφοριες, οταν ερθουν τα λεντακια ισως σε ξανα ενοχλησω ..
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Γιαυτό είμαστε εδώ! |
|
||||
|
||||
μπραβο μιχαλη!
πολυ χαίρομαι με την αναβάθμιση του φωτιστικού σου, θα τελειοποιηθεί το σύστημα και θα δεις μεγάλη διαφορά στην ανάπτυξη! |
|
||||
|
||||
Ειχα χρονο και επαιξα λιγο με το editing δεν ειναι πολυ καλο αλλα αφου το εκανα upload δειτε το ..
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Μιχάλη, πανέμορφα και περιποιημένα ολα!
Πολύ όμορφο και το βιντεάκι που εκανες,πολύ όμορφο... Απο μετρησεις πως ειμαστε, τι νεα εχουμε απο σκέψεις για την συνεχεια; |
|
||||
|
||||
Καλησπερα σε ολους σας, περασε καιρος... Δεν εχει αλλαξει κατι στο ενυδρειο περα απο το φωτισμο, πλεον ειναι υβριδικο με προσθηκη 4*24 Τ5 ΑΤΙ και το led που ειχα που αναβει πλεον στο 50%. Κατα τα αλλα ρουτινα ..*
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Μιχάλη τρελή διαφορά όλα φουντώμενα και μεγαλώνουν πολύ σωστά πλέον!
Μπράβο φίλε . Το μπλε βέβαια δεν το άλλαξες ακόμα.... Τι λάμπες έχεις; |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Σακη. 2 coral και 2 blue plus εχει + το led που ειχα.
|
|
|||
|
|||
Ωραίος....
Πολύ δυνατός συνδυασμός . Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα; |
|
||||
|
||||
Εεεε το σκιμμερ να δουμε αν θα φερει ο Αγιος Βασιλης ..
|
|
|||
|
|||
Τόσο κοντά δλδ ;;;
|
|
||||
|
||||
Πολύ δυνατό με όμορφα και υγιή ζωντανά! Μπράβο σου!
|
|
||||
|
||||
Έλα Μιχάλη καλησπέρα...ολα οκ φιλαρακι;
Φοβερο...τέλειο εγινε, σούπερ αναβάθμιση! Για πες εντυπώσεις, πως το δέχτηκαν τα κοράλλια, ο βράχος και με τι χρονική σειρά μπήκαν; Τι σκίμμερ σκέφτεσαι; Παντως απο ανάπτυξη παει τέζα...για πες ρουτίνες μετρησεις και ζουμακια; Μπράβο Μιχάλη πολύ χαίρομαι τον ύφαλο σου...ολο και καλύτερος! |
|
||||
|
||||
Μπράβο Μιχάλη πολύ όμορφο αποτέλεσμα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα κοραλλια το δεχτηκαν πολυ καλα νομιζω χωρις προβληματα και καψιματα, κατεβασα το led στο 20% με αναμμενες εξ αρχης και τις 4 τ5 και σταδιακα ανεβασα το led στο 50% που ειναι μεχρι και σημερα. 30% αλλαγη νερου κανω καθε εβδομαδα σταθερα εδω και πανω απο 8 μηνες, το kh μου ειναι στο 8,2 ca 410 mg 1380 και νιτρικα 5-10, αλατοτητα 1025,5 θερμοκρασια 25,5. 1 φορα την εβδομαδα ριχνω reef plus, ριχνω και ενα συνδιασμο lodi,strodi,coralvits και βακτηρια της prodibio. |
|
||||
|
||||
Skimmer δεν έχεις;
Με τι εξοπλισμό το τρέχεις γενικά; |
|
||||
|
||||
Γεια σου Παναγιωτη, εχουν αναφερθει στην παρουσιαση του ενυδρειου στην πρωτη σελιδα του θεματος.
|
|
||||
|
||||
Α, οκ, είπα μην άλλαξε κάτι.
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίος συνδυασμός του φωτιστικό σου Μιχάλη. Περιμένουμε εντυπώσεις γιατί δεν έχουμε άλλους με υβριδικά φωτιστικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |