18-11-17, 00:36 | #1 |
Κιτρίνισμα σε πέτρες ...
18-11-17, 00:36
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλησπέρα έχω ένα ενυδρείο ( 2 μήνες περίπου δουλεύει) με 10 saulosi κάθε μέρα που περνάει οι πέτρες κιτρινίζουν (τις έχω πάρει από ποτάμι ) και αυτό γίνεται με γρήγορο ρυθμό τι μπορεί να είναι ?
Αλλαγή 60-70% κάθε 7 μέρες και μετρήσεις με υγρά τεστ είναι κανονικές Φωτογραφίες θα βάλω αύριο για είναι πιο ολοκληρωμένο το θέμα μου ... |
|
Εμφανίσεις: 4644
|
|
||||
|
||||
Το πιθανότερο να είναι καφέ άλγη
σύνηθες φαινόμενο σε φρεσκοστημένα ενυδρεία θεωρητικά θα φύγει μόνη της αλλά αφου έχεις αφρικάνικο δεν είναι άσχημο
|
||||
|
||||
τα αφρικανικα ενυδρεια περνανε ολα τα σταδια αλγης.σιγα σιγα θα δεις οτι θα φυγει και θα παρει τη θεση της καποια αλλη.εμεις μπορουμε να φροντισουμε μονο για το καθαρο νερο
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Μια χαρά καθαρές είναι οι πέτρες
Αφυσικα καθαρές για Αφρικάνικο
|
|||
|
|||
Μάλλον επειδή δουλεύει λίγο καιρό
|
|
||||
|
||||
Βλεπω μεγάλωσαν αρκετά.
|
|
|||
|
|||
Είχα τον φόβο στην αρχή (με την πατάτα που έκανα) αλλά πάνε πολύ καλά
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κιτρίνισμα | vagosf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 07-03-17 21:21 |
Κιτρίνισμα ceratopteris thalictroides. | greenjanek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-05-11 11:37 |
Κιτρίνισμα χαλικιού είναι επικίνδυνο? | gallos_11 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-09-09 04:30 |
Κιτρίνισμα φύλλων | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 07-11-07 20:58 |
Κιτρίνισμα χαλικιών και πλαστικών φυτών; | michalis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 29-02-04 16:21 |