|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Διατροφή Για μικρόψαρα και ancistrus
Καλημέρα σας...
Επειδή δεν είμαι πολύ συνηθισμένος σε διατροφή για μικρά ψαράκια και συγκεκριμένα για τα 3 παρακάτω είδη. Hemigrammus bleheri Mikrogeophagus ramirezi Ancistrus sp Καπου εδω διαβασα χθες για καποιες τροφες,αλλα ηθελα να το επαναφερω για να ακουσω πιο προσφατες προτασεις.. Ευχαριστω
|
||||
|
||||
Για μικροψαρα θα σε βολεύει πολύ το grindal.
|
||||
|
||||
New Life Spectrum Small Fish Formula 0.5mm Sinking
|
|
||||
|
||||
Εχω ηδη 2 αποικιες και θα φτιαξω ακομα αλλες 2,απλα ελεγα να εχω και καμια αλλη...
Για τα βυθοψαρα ελεγα για λαχανικα που τρωνε απο οσο ξερω... Σκεφτομουν για καμια DIy ------------------------- Ωραια για να την δω
--------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 26-10-17 στις 11:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Σε flakes μπορείς να δώσεις για τα 2 πρώτα Tetramin flakes και σε granules την Tropical Krill Gran, την λατρεύουν και τα 2.
|
|
||||
|
||||
Ωραια για να τις δω και αυτες
|
||||
|
||||
Πρωτεινουχα φλεικς, κατεψυγμένες και ζωντανες τροφες για ροδοστομους και ραμ.
Στα ancistrus μπορεις να δινεις και λαχανικα, αλλα και πλεκοταμπλετες. Και να εχεις σίγουρα και καμια ριζα μεσα στο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
Λογικα μιας και ειναι διπλα μου ακριβως και βρηκα
Παω για tetra discus granules και τωρα ειμαι αναμεσα sera viformo tablets ή tetra wafer mix ή jbl novo pleco chips Για κατεψυγμενες και εγω σκεφτηκα οποτε μπορει να ξαναπαω σε cyclops...αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι σχεδον μισοκιλο τροφη την οποιο δεν ξερω πως να την κοψω(διοτι ειναι ενα ενιαίο φυλλο) σε κομματακια χωρις να ξεπαγωσει και επειτα να τα εχω ετοιμα(μπουκιτσες)και να τα πεταω...
|
||||
|
||||
Πάρε αρτεμια κατεψυγμένη.
|
||||
|
||||
Ποια η διαφορα μεταξυ,αρτεμιας cyclops και bloodworms κατεψυγμενες?
Βεβαια απο οσο κοιταξα συμφερει πολυ το μισοκιλο σε ολες αυτες,τα αλλα ειναι σε κυβακια ναι μεν αλλα 100 γραμμάρια μονο Ετσι βεβαια ερχομαι στην αρχικη ερωτηση για το πως θα κοψω το φυλλο γρηγορα και διχως να ξεπαγωσει...(με βλεπω με μπαλτα!!)
|
||||
|
||||
Αρτεμια έχει αποδοχή από ολα. Cyclops όχι . Bloodworms δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει ιστορίες για θανάτους ψατιων γιατί δεν είναι πολύ καθαρά σαν τροφή.
|
||||
|
||||
Με ενα μαχαιρακι ή κατσαβιδι "σπαει" η μεγαλη συσκευασια, εκτος και αν ειναι κανενα τουβλο Μετα τα κανεις μικροτερα και τα αποθηκευεις στην καταψυξη, ωστε να μπορεις να τα χρησιμοποιεις ευκολα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για το cyclops δεν το γνωριζα αυτο για να ειμαι ειλικρινης... Με τροχο με βλεπω να το κοβω χααχαχαχχα
|
||||
|
||||
με sera viformo tablets ταιζω κι εγω τωρα μιας κ τις ανεφερες καλες ειναι αλλα διαλυονται γρηγορα στο νερο κι αυτο δε μ αρεσε τοσο..ενω οι vivachips που ειχα πριν κρατουσαν περισσοτερο..
grindal ριχνω κι εγω αλλα που να προλαβουν να πανε κατω τα θεριζουν οι καρδιναλιοι.. αληθεια τρωνε grindal τα corys;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για τα ancistrus τις θελω...δεν ξερω αν τρωνε γκρινταλ δυστυχώς
|
||||
|
||||
Οχι viformo για ancistrus, ειναι καλες για κορυς...
Μια απ τις αλλες παρε. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα παρω μια απο τις αλλες 2 αναλογα την ποσοτητα και την τιμη... Μιας και καταλαβαινω οτι ειναι πανω κατω ιδιες ...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφή για ancistrus. | Dgeorge | Διατροφή | 25 | 28-02-17 21:18 |
Διατροφή μονομάχου | george1995 | Bettas | 6 | 09-09-10 14:50 |
Σχετικα με την διατροφή! | AlexDuke | Ζωοτόκα | 8 | 22-11-05 15:00 |