|
||||
|
||||
ντιμη ευχαριστω πολυ για τη σημερινη ζαμπονοτυροπιτα και τον καφε!
|
|
||||
|
||||
Μπραβο και παλι σε ολους σας
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Γιατι το κρουασαν σοκολατα σου επεσε οξω?
|
||||
|
||||
μπα,κιαυτο μεσα επεσε
|
|
||||
|
||||
Σουζη τρως!Και ψευδεσαι και τρως.
Γεια σου ρε Γιωργο Τεραστιε!
|
||||
|
||||
Α μωρη Βλαχοπουλου εσυ...
|
||||
|
||||
δημητρη(rottbea) να τον ακους τον παππου
|
|
||||
|
||||
Ειμαι ολος αυτια
|
||||
|
||||
Να βαλω και εγω καμια φωτο...
Λιγο πριν την κληρωση Εδω ο Σακης με τα παιδια απο aquariumshop και τον κυριο Παγωνη της beluga. Εδω εχει αρχισει το στριμωγμα Εδω ο discus fun με τον Ιγνατιο ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΛΕΜΕ... Και εδω μια ομαδικη με παλαια και νεα μελη... Απο αριστερα tsilojohn,voas,κος Γρυλλης (ο λιμνας),Αρτεμισια,Πανος,Dimis,Aqua Pura,Τακης,Thanasis76,Maverick,Moradin,Sakisdramin os
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 17-10-16 στις 21:25 |
|
||||
|
||||
Βρε Dimi ονοματα δεν θα εχουμε στην ομαδικη? Για να μαθαινουμε και οι νεοι τους παλιους
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ
|
|
||||
|
||||
fixed
|
|||
|
|||
Καταγγέλω ότι είσαι εγκάθετος και προκατηλημένος με τους Αφρικάνους.!!!!
Περίμενες να φύγουμε όλοι για να βγάλεις ομαδική φωτό !!!! Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που έχει χόμπι να μαζεύει "αναλώσιμα εκτυπωτών" (μελανοταινίες) και να τα βάζει στο ενυδρείο του !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Καλαααααααα......... !!!! |
|
||||
|
||||
Αγαπημενε μου η συγκεκριμενη φωτο ηταν απαιτηση των παλιαων μελων που ετυχε και ηρθαν εκει...
Ξερεις οτι σας αγαπαω εσας τους σφιχτες και τα υλικα οικοδομων που στηνετε για ενυδρεια.
|
||||
|
||||
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.
|
|
||||
|
||||
Και παλι ενα μεγαλο μπραβο σε ολους!!!! Μακαρι να ειχα παραπανω χρονο στις μερες μου να σας βοηθουσα και στο στησιμο και στο μαζεμα.....
ισως την επομενη φορα τα καταφερω να κατσω παραπανω...!!!!!
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλους για την αγάπη και το χρόνο σας που αφιερώνετε στα ενυδρεία!!!
|
|
|||
|
|||
Τι κρίμα!!!!! θα ήθελα πολύ να είμαι και εγώ εκεί!!!! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας
|
|
||||
|
||||
Ποιος ξεχναει αυτες τις μερες; Ενας χρονος ακριβως απο σημερα Κριμα μονο που δεν φαινονται πολλες φωτογραφιες πια.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αληθεια, οι παλιες φωτο γιατι δεν παιζουν; |
|
||||
|
||||
Λόγω photobucket,
οι φωτογραφίες έχουν ανακτηθεί όλες αλλά θέλει λίγη δουλίτσα να τις αντικαταστήσουμε σε όλα τα θέματα
|
||||
|
||||
Ασχετο αλλα τι εγινε με το photobucket; Εχω χασει επεισοδια....
|
|
||||
|
||||
Ζητάει 400$ το χρόνο σε κάθε χρήστη για να μπορούν οι φωτογραφίες του να φαίνονται σε άλλες ιστοσελίδες.
Ε και τώρα μαζεύουμε τα λεφτά σε χαρτιά υγείας να τους τα στείλουμε
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |