|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα, ένα μικρό update εδώ μεγαλώνουν όλα , μπήκαν και άλλα φυτά. Έβαλα και τον stc να δουλεύει μόνιμα με τα ανεμιστήρια στους 25 βαθμούς, και μερικές φωτογραφίες όσο καλύτερα μπορούσα από το κινητό.
|
||||
|
||||
ωραιος!
αλλα πολυ φυτο ρε Μανο! |
|
||||
|
||||
Να σαι καλά Γιάννη να χαίρεσαι τα δικά σου. Δε θα βάλω αλλά σταματάω εδώ. Αργότερα θα πάρω το δρόμο ανάποδα όσο μεγαλώνουν, θα βγάζω φυτά
|
||||
|
||||
Φτου φτου υγιέστατα !!! Να τα χαίρεσαι Μακάρι να αντέξουν τα φυτα. Τα δικά μου σε λίγο θα φάνε και το liner ούτε νούφαρα μου άφησαν, ζωή να 'χουν .
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο μπράβο! Ένα crinum είχα και εγώ αλλά μου σάπισε ο βολβός (δεν είμαι πολύ σίγουρη γιατί) πολύ εντυπωσιακό φυτό πάντως
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Χαίρομαι που σου αρέσει. Το crinum ναι είναι από τα αγαπημένα μου. Του έχω αλλάξει θέση πολλές φορές δεν έχει πάθει τίποτα. Ήταν τεράστιο αφού του έχω βγάλει και κάποια φύλλα φαντάσου που έφταναν στην επιφάνεια και πιο μακριά ακόμα. Μήπως το είχες πολύ βαθιά φυτεμένο?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αν ειχες βαλει αυτες τις φωτο στο διαγωνισμο, θα ειχες παρεις το πρωτο βραβειο και οχι το δευτερο
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ Σπύρο φαντάζομαι σου αρέσει για να το λες. Απλά δεν ήμουν εγώ στο διαγωνισμό δεν ήταν έτοιμο τότε. Ισως να μπερδεύτικες.
|
||||
|
||||
Ναι μπερδευτηκα.
Κακως δεν ησουν στο διαγωνισμο παντως
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πανέμορφο το έχεις κάνει Μάνο Μπράβο
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Γεια σε όλους, καιρό έχουμε να τα πούμε. Τα ψάρια μια χαρά μεγαλώνουν είναι απίστευτα κτλ
κτλ... Τα ramshorns όμως μας άφησαν χρόνους, μικρά μεγάλα. Το μόνο που έκανα "λάθος" έκανα αλλαγή και το νερό ήταν 1,5 βαθμούς πιο ζεστό. Κατα τα άλλα οι ρουτίνες μου κανονικότατες οι μετρήσεις άψογες. Τα είχα για πιο ανθεκτικά. Να τη πάτησαν απ'το ζεστό νερό ή κάτι άλλο παίζει? Πάει κάπου το μυαλό σας?
|
||||
|
||||
Φιλε μου καλησπερα. Δε νομιζω να το επαθαν λογω της αλλαγης θερμοκρασιας. Καθε φορα που κανω αλλαγη η θερμοκρασια πεφτει 1,5-2 βαθμους και τα ramshorn δεν εχουν επηρεαστει. Οσον αφορα τη θερμοκρασια, αντρχουνεως και 31 βαθμους κελσιου. Εοτος και αν ηταν ενας συνδιασμος παραγοντων....
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Εαν τα βρισκεται με διαλυμενο το κελυφος ειναι
απο ελλειψη ασβεστιου.
|
|||
|
|||
Όχι το κελύφη είναι ανέπαφα.
|
|
||||
|
||||
τα ρούφηξαν τα χρυσόψαρα
|
||||
|
||||
Τακη τα fancy ρε συ? Και απο οτι εχω καταλαβει ειναι και μικρα σε μεγεθος ακομη. Εδω τα δικα μου και τρωνε κανα δυο το μηνα αν δεν τα ταισω οσο θελουν
|
|
||||
|
||||
Τα κελύφη και σε μένα είναι ανέπαφα. Ίσως μεράκλωσαν τα χρυσά μου δε ξέρω. Τα έχω αφήσει μέσα όπως και να χει.
|
|||
|
|||
Το θέμα είναι ότι δεν τα είχα δει ποτέ να τα ενοχλούν.
|
|
||||
|
||||
Εμένα τα μικρά rams τα έβαζαν στο στόμα τους και τα έφτυναν αμέσως. Δε ξέρω τι παίχτηκε.
Λέω να δοκιμάσω με μηλαράκια αυτή φορά δεν είχα ποτέ.
|
||||
|
||||
Λίγο πριν πάνε στο νέο τους σπιτικό. Μέχρι το επόμενο
|
||||
|
||||
Ομορφιές
|
||||
|
||||
Να τα χαίρεσαι!
Όμορφα και καλοζωισμένα |
|
||||
|
||||
Τον άλλο μήνα κλείνουμε ένα χρόνο, δε θα τα άλλαζα με κανένα άλλο ψάρι αυτή τη στιγμή. Εδώ θέλω να τονίσω κάτι γενικότερα μιας και μπορεί να το διαβάζουν νέοι φίλοι το θέμα. Δώστε τους λίτρα και πολύ καλό φίλτρο!! Είναι πολύ σημαντικό. Ο χρόνος περνάει γρήγορα είναι τρομερά ρυπογονα και μεγαλώνουν πριν το καταλάβεις. Λίτρα μεγάλο φίλτρο και συνέπεια στις ρουτινες μας δε θέλουν τίποτα άλλο.
------------------------- Σε ευχαριστώ Κλεόβουλε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manosxe : 14-01-18 στις 20:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Mάνο να τα χαίρεσαι το χαίρομαι τα χρυσολιονταράκι σου γιατι μεγαλώνει ομοιόμορφα το wen του και μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα Κουκλάκια είναι όλα φτού φτού !!
Έχεις πάρα πολύ δίκαιο για τα λίτρα και την φίλτρανση και το βλέπω σε λίμνες που μεγαλώνω χρυσόψαρα. Εκεί να δείς τι διαφορά υπάρχει !! μετά λες τελικά πόσα λίτρα θέλω ?? έχω χρυσόψαρα σε 3000 λιτρα , σε 7000 λίτρα και σε 15000 λίτρα ε λοιπόν οι διαφορές που παρατήρησα ,απο ψάρια της ίδιας γέννας, είναι τεράστιες ως προς το μέγεθος ! Δύσκολοι καιροί για χρυσόψαρα όμως
|
||||
|
||||
Δύσκολοι καιροί για λίμνες Αρτεμησία μου Έχω και εγώ κάτι σε 5000 λίτρα αλλά δεν είναι ακόμα για παρουσίαση. Όσον αφορά για το λιονταρακι μου. Δε θα το πιστέψεις. Δεν είναι αυτό που συζητούσαμε τις περισυ πλέον αλλά το άλλο κόκκινο. Αν δεις το θέμα από την αρχή ή το αβαταρ μου το χρυσόψαρο ήταν κίτρινο. Το άλλο που μου έλεγες εσύ ήταν κόκκινο και ναι μεγαλωνε το κεφαλακι του. Αυτό όμως που βλέπεις τώρα είναι το κίτρινο και το κεφάλι του μεγάλωσε πολύ πιο πολύ από το άλλο και έγινε και αυτό κόκκινο επίσης. Αυτό που έλεγες εσύ έχει μείνει στασιμο για την ώρα. Βέβαια αλλάζουν πολύ οπότε θα δείξει.
|
||||
|
||||
Μάνο τα 5000 λίτρα δεν είναι ¨έχω κάτι¨ είναι Έεεεχω λίμνη όταν θα θέλεις βάλε φωτό να δούμε , θα χαρώ πολύ !!
Να σου πώ, κάτι καταλαβα ότι άλλαξε με τα χρυσόψαρα και έλεγα μμμμμ αυτό είναι red cap ή lion ??? αλλά τι έγιναν τα μαγουλάκια και δεν τα βλέπω ??? και άλλο αλλάζει χρώμα αυτό το μαυρούλι που βγάζει σαν "πάτσες" σχέδια .
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης-τί; | marly | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 14-05-09 13:05 |
κατάσταση στρωσίματος | andreas72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-04-09 17:57 |
αγγελοψαρο σε αθλια κατάσταση | mekey | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-03-07 12:44 |
Eπείγουσα κατάσταση | Pater_Familias | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 29-09-06 22:58 |