|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα θα κάνω το διοξείδιο. Το τεφλόν είναι απαραίτητο; Σε σιδερικά θα βρω; Επίσης βεντζούζα για να το κολλήσω στο ενυδρείο που θα βρώ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δε το χω με τεφλόν τι εννοεις τα σιδερικα ; εγώ το εκανα με ενα καρφί , κι βεντούζα σε κάποιο κατάστημα με ενυδρείακα πιστεύω θα έχει... Με ζάχαρη κι μάγια θα κανεις ;
Α λάθος διάβασα ![]() Να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση , επειδή κάθε φορά θέλω να σου βάλω προσφώνηση κι δεν ξέρω. Θες να μας πεις το όνομα Σου; αν δεν θες δεν πειράζει... |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι. Επίσης τι μαγιά να πάρω; Νωπή η ξερή;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξερή ενα κουταλάκι του γλυκού θα χρειαστεις
Ξέρεις τι συνταγή ; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Γιώργο με λένε Δήμητρα! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι δύσκολη!!! Ουτε χρονοβόρα... Απλως ίσως να σου φαίνεται δύσκολη. Οτι θες πες μου!
Γεια σου βρε Γιώργο!! Το σκεφτόμουν μέρες να σε ρωτησω ελπίζω να μην σε έφερα σε δυσκολη θέση! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Το διοξείδιο θα δουλεύει νύχτα μέρα; Αν θέλω να το σταματήσω απλά το βγάζω απ το ενυδρείο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |