|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μετά από ένα μήνα λειτουργία κάποια προβλήματα
Μετά από ένα μήνα ενώ οι μετρήσεις είναι μια χαρά τα φυτά παρουσιάζουν κάποια θέματα, λίπανση δέν έβαζα καθόλου μέχρι χτες και η διάρκεια φωτισμού είναι 8 ώρες ημερησίως. Μήπως γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται να κάνω;
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Αυτά είναι γκάπυ και νέον ;
|
|
|||
|
|||
Ναι
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- καρδιναλιοι Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη avgeris : 09-06-17 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ας πάρουμε τα βασικά κι συγγνώμη που σε παίρνω απο τα μούτρα αλλά πρεπει να διαλέξεις ποια απο τα δυο ειδη θα κρατήσεις στο ενυδρείο σου...
Τι λίπανση ξεκινησες; Τι υπόστρωμα εχεις; |
|
|||
|
|||
Τόσο καλά, σκέψου ότι πριν βάλω τα γκαπυ και τα εντλερ το παιδί που μου τα έδωσε μου είπε ότι μπορούν να είναι μαζί με τους καρδιναλιους.
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Τα ψαρια δεν ταιριαζουν μεταξυ τους.Οι καρδηναλιοι θελουν μαλακο νερο,ενω τα γκαπυ βρυσης.Τα φυτα υποφερουν απο ελειψη καλιου.
|
|||
|
|||
τους καρδιναλιους τους έχω 2 Χρόνια και τους έχω με βρύσης και τα γκαπυ τα πήρα πριν ένα μήνα.
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Για τα φυτά ξεκίνησα και ρίχνω από εχτές τα παρακάτω. Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη avgeris : 09-06-17 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Σε καμια περιπτωση δεν ταιριαζουν τα γκαπυ με τους καρδιναλιους,τα πρωτα θελουν σκληρο νερο-βρυσης δηλαδη,ενω τα δευτερα μαλακο...Ξεκινας απο εκει πρωτα φιλε μου
οσον αφορα τα φυτα,το πολυσπερμα επειδη ειναι γρηγορης αναπτυξης σου δειχνει πως του λειπει φαγακι..ξεκινα με νιτρικο καλιο κ βλεπεις..
|
||||
|
||||
Θα σου βγάλουν πολλά προβλήματα στη πορεία. Ασθένειες άσχημες ή απλα θα σου πεθάνουν κάποια στιγμή χωρίς "φαινομενική" αιτία.
Βγάλε τα. Δεν βλέπουμε κάτι... |
|
|||
|
|||
.
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- υπόστρωμα χαλαζιακι άμμο. Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη avgeris : 10-06-17 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τα φυτά θα στρωσουν...
|
|
||||
|
||||
Οπως σου είπαν τα παιδιά, το πιο σοβαρό είναι πως τα ψάρια δεν ταιριάζουν μεταξύ τους,
αλλά και τους καρδινάλιους πρέπει να τους μαλακώνεις το νερό. Γράψε μας μετρήσεις πριν την αλλαγή αν μπορείς. Στα φυτά λείπει Κάλιο, ή φτιάχνεις λίπασμα με Νιτρικό Κάλιο ή αγοράζεις έτοιμο Potasium. Το Easy Carbo τσάμπα το πήρες, σε αυτά τα φυτά δεν προσφέρει τίποτα, και γενικά δεν είμαι υπερ της χρήσης τέτοιων σκευασμάτων που έχουν άνθρακα, ποιο πολύ κατά της άλγης είναι παρά για την ανάπτυξη φυτών
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |