|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Λουκα, εχουμε πνιγει στην αλγη
εριξα μια χουφτα mts, να δουμε αν γινει τπτ, τα apple ουτε που την αγγιζουν, κλασικα... Χρηστο με βεντουζες ειναι οι ρίζες |
|
||||
|
||||
Βρε Γιάννη για ψάξε μήπως εκει πάνω στα νερά βρεις αυτά τα φυτά
είναι τα μόνα που δεν ακουμπάνε τα χρυσόψαρα μου, και λογικά δεν τα τρώνε τα χρυσόψαρα είναι ή αυτά http://aquaplant.tamu.edu/plant-iden...-index/elodea/ ή αυτά http://aquaplant.tamu.edu/plant-iden...ndex/hydrilla/ μοιάζουν πολύ με την egeria densa http://aquaplant.tamu.edu/plant-iden...-index/egeria/ αλλά αντέχουν στα κρύα δες τις διαφορές τους ----------------------------- έκοψα μόλις τώρα ένα κοτσάνι από δικό μου, έχει 5 φυλλαράκια άρα είναι Hydrilla και τα 2 που σου είπα αντέχουν σε κρύα νερά
|
||||
|
||||
θα κοιτάξω Τακη, αλλα δεν τα εχω πετυχει σε κανενα ποταμακι εδω..
κατι αλλα βρισκω, που δεν μοιαζουν με αυτα.. |
|
||||
|
||||
ενα update με βιντεακι , την ωρα του φαγητου.
Ενα απ τα μικρα θα φυγει (το εβγαλα απ το ενυδρειο), ζαλιζε συνεχεια τον καθισιο και του τσιμπουσε την ουρα ή θα παει Βεροια ή θα χαριστει σε καποιον που το θελει. απο αλγη πνιγηκαμε , ειδα κι αποειδα και μπηκαν ramshorns ... τζαμι η κατασταση τον αλλο μηνα θα ερθουν και αλλα 2 ψαρια απο Βεροια και θα κλεισει η ψαροσυνθεση (5 ψαρια). ειναι το αλλο panda moor κι ενα fancy απο δικια μου γεννα. Αυτα........... https://www.youtube.com/watch?v=WbtMHSpEx6E |
|
||||
|
||||
Γιάννη πολύ ωραίο το βίντεο. Όσο για τον επαναστάτη, στείλτον στην αποθήκη κάνα μήνα να του κοπεί η μαγκιά
|
|
||||
|
||||
Πηγε ηδη Χρηστο , εκανα και μια επανενταξη , αλλα παλι τα ιδια...
θα παει πισω Βεροια , να του στρωσουν χαρακτηρα τα comet |
|
||||
|
||||
Κλάιν μάιν τον βλέπω εκεί τον τυπάκο . Αν τον πάρουν στο κυνήγι τον βλέπω και φουλ αδυνατισμένο
|
|
||||
|
||||
I fancy them
|
|
||||
|
||||
Πω ρε φιλε πολυ ωραια συμπεριφορα να τρωνε απ το χερι σου,αλλη φαση!!Να τα χαιρεσαι!!!
Ενω σε μικροψαρα δε το βλεπεις αυτο..
|
||||
|
||||
Όμορφα Γιάννη πολύ !!! Να τα χαίρεσαι ! Κάποια είναι ατιμούτσικα
|
|||
|
|||
πολύ ωραία τα κατοικίδια σου Γιάννη ...
άντε να ανέβω να πιούμε κανα καφέ να τα χαζέψω κ από κοντά |
|
||||
|
||||
Κουκλιά είναι Γιάννη
|
||||
|
||||
Μπραβο γιανναρε
Τα ψαρια παρα πολυ ομορφα...ειδικα το βειλτειλ και το παντα.... Εξελίχθηκαν σε ωραια ψαρακια,φτου φτου,σκορδααα Με την αλγη τι εκανες?? Καθαρισες η πιασαν δουλεια τα ραμσορν? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστω ολους!
Ναι Γιωργη , οποτε θες! Λουκα , καθαρισα την οθονη , τα υπολλοιπα τα αφησα στα ramshorns. |
|
||||
|
||||
Σου κανουν δουλεια ρε συ γιανναρε??Γτ πεταξα τωρα 2 χουφτες να τεσταρω...η προηγουμενη γεννια ηταν λιγο περίεργη...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
κανουν Λουκα, πολυ δουλειά!
απλα τα common/comet σε μενα τα τρωνε. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αλλά εμένα μου τα τρώνε όλα , comet & funcy
|
||||
|
||||
Για να δουμε..προχθες εβγαλα απο το σαμπ ενα κουβαδακι...για να δουμε τι θα κανουν
|
||||
|
||||
Λλουκα εμενα οι σαλιγκαροι εχουν κανει το ενυδρειο γυαλι και τα χρυσοψαρα δεν ασχολουνται μαζι τους
|
|
||||
|
||||
update
μπήκαν και τα τελευταία fancy απο Βεροια. το αλλο panda moor (κατασπρο πλεον), κι ενα δικο μας παιδι, αγορακι 2 ετων, γιος του καθισιου (πηρε και την ομορφιά του και τα χουγια του) πατερας και γιος |
|
||||
|
||||
Μπραβο ρε γιανναρε...πολυ όμορφα
Βειλταιλ και αυτο ε??Φτου φτου μην το ματιασω,πολυ ομορφο Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
ευχαριστώ Λουκα.
ναι, έτσι φανηκε τελικα, πηρε απ τον πατέρα... αν και τον πρωτο χρονο εμοιαζε πιο πολυ στην μανα του(Black moor) , ηταν καταμαυρος αρχικα. |
|
||||
|
||||
Κανα θηλυκό Βειλταιλ δεν εχεις βγαλει ακομα ε?
Να κανεις καμια αναπαραγωγη..
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα , κουκλάκια !!! Να τα χαίρεσαι Γιάννη
|
||||
|
||||
ευχαριστώ Αρτεμισια!
οχι Λουκα, ενα ωραίο shumbunkin πρέπει να εβγαλα, αλλα ειναι νωρίς ακομα, θα φανει αργότερα.. |
|
||||
|
||||
Όμορφα Γιάνναρε, να τα χαίρεσαι βρε
|
||||
|
||||
ευχαριστώ Τακη!!
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα όλα να τα χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
να σαι καλα Μανο!
|
|
||||
|
||||
Θελω να δω και το ωραιο σουμπουνκιν εε...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |