|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ακριβως το ιδιο!!!!προχωρα φιλε μια χαρα θα παει.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω!!! Να σαι καλα!!!
|
|||
|
|||
Οι χωρισμένοι θα πρέπει να έχουμε αυτόματα έκπτωση 20% σε όλα τα ενυδρειακα επί τη εμφανίσει του διαζευκτηρίου.
Καλή επιτυχία με το ενυδρείο φίλε Θανάση! |
|
||||
|
||||
Χαχαχαχαχα.... ευχαριστω φιλε, να σαι καλα!!!
|
|||
|
|||
θαναση συγχωρα με αν σε πειραξε η ερωτηση που εκανα, αλλα και παλι μη μασας που στραβωσε ο γαμος. στο κατω-κατω οποια θελει, ολα εχουν σκοπο που γινονται.
καλη χρονια να εχουμε και προχωρα με την ενυδρειαρα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Με το καλο το δισκαδικο σου Θαναση!!Μ αρεσει πολύ η ιδεα του blackwater, είναι πιο ομορφο από τα ξεπλυμένα που ειπε και ο kgf και πιο φυσικο.
|
||||
|
||||
Ευχαριστω φιλε μου, να σαι καλα!!
|
||||
|
||||
Καλημερα και καλο Πασχα σε ολους!!!!
Εχω καιρο να γραψω. το ενυδρειο προχωραει κανονικα, εχει στρωσει, εχουν μπει μια μεγαλη ομαδα Cardinal tetra και μετα το πασχα μπαινει και το κοπαδι με τα δισκακια μου.... τα οποια εχουν καταφθασει.....
|
||||
|
||||
Κατά πρώτον... λέμε καλή Ανάσταση... που το μυαλό σου είναι συνέχεια στα κοψίδια και βλέπεις πάσχα και σούβλες.
Κατά δεύτερον... αν θέλεις οπωσδήποτε επίσκεψη μου στο νησί... ΔΕΝ είναι ανάγκη να βάλεις καρδινάλιους, μπορείς απλά να το ζητήσεις ευγενικά. Πάμε σοβαρά τώρα... γιατί το κάνεις, αφού γνωρίζεις; Με το καλό να τους δεχτείς... το blackwater στα ψάρια που θέλεις είναι περιττό και θα σε δυσκολεύει να δεις το χρώμα τους, όπως πραγματικά είναι.- |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το blackwater ξεκιναει ετσι μιας και μου αρεσει και το βλεπω πως θα παει... οσο για τα χρωματα νομιζω οτι κατα κυριο λογο εχουν να κανουν με τις συνθηκες νερου, και με την διατροφη, αλλα θα δειξει... αν χρειαστει ριχνω λιγο λουκουμακι και φτιαχνουν ολα....
|
|||
|
|||
Μπράβο Σάκη.
Με το καλό να μπούνε στο ενυδρείο σου ! Κάποια στιγμή μάλλον φέτος μπορεί να σου έρθω κανένα 3 ημερο ! |
|
||||
|
||||
Μπράβο φίλε. Έιναι μεγάλη καψούρα και τα δισκόπουλα...
|
|||
|
|||
Με το καλο φιλε!!!!αν επιτρέπεται απο που τα πηρες;;;
|
|
||||
|
||||
Παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!! Συντομα και φωτο απο το ενυδρειο!!!
Τα ψαρια ειναι απο το καταστημα Abyssos το οποιο εμπιστευομαι οτι εχω φτιαξει μεχρι τωρα!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα ίδια ακριβώς ψάρια (κόκκινα) σε "κρυστάλλινο" νερό... θα δείχνουν τελείως διαφορετικά. ΑΝ έβαζες κάποια χρωματική ποικιλία που είναι πιο κοντά στα "άγρια" χαρακτηριστικά, θα σου έλεγα ότι θα τα βλέπεις σχεδόν σαν "άγρια" ψάρια.- |
|
||||
|
||||
Να τα χαιρεσαι Θαναση!! περιμενουμε φωτορεπορταζ!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστω φιλε μου, να εισαι καλα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 18-04-17 στις 06:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Μπραβο Θαναση,αλλο ενα δυνατο ενυδρειο ερχεται!!!
Ειχα μεινει στο κτηνος του μαγαζιου! Το σημειο που μπηκε ειναι ολα τα λεφτα!να το χαιρεσε φιλε |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω φιλε μου, να εισαι καλα!!!!
|
||||
|
||||
Παιδια πριν λιγες μερες ηρθαν τα δισκακια μου...!!!!
Ειναι πανεμορφα και μια χαρα την υγεια τους....
|
||||
|
||||
Πανέμορφα να τα χαίρεσαι φίλε μου.
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία!
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ παιδια, να στε καλα!!!
|
|||
|
|||
Με το καλο φιλε να τα χαιρεσαι!!!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Καλημεραααα!!!! Καλο τριημερο σε ολους μας!!!!
χθες βρηκα λιγο χρονο να χαζεψω τα ψαρια μου και να βγαλω λιγες φωτο, απο το κινητο , οποτε δεν ειναι και πολυ καλες, αλλα μια γευση απο τα μωρα μου μπορειτε να παρετε....!!!! Τα ψαρια να πω οτι προσπαρμοστηκαν παρα πολυ γρηγορα και χωρις να κανω κατι το ιδιαιτερο μιας και με την δουλεια και τις επισκευες στο σπιτι δεν προλαβαινα και να ηθελα!!! Ολα σε αψογη κατασταση, υγειης και τρωνε φουλ 3 φορες την μερα απο διαφορες ξηρα τροφες και κατεψυγμενη....!!!! κι εδω στις επομενες φωτο ειναι το πρωτο ζευγαρακι που αεριζει τα αυγουλακια του... δεν ξερω αν θα βγαλουν μωρα και δεν ειμουν και ετοιμος τοσο γρηγορα αλλα θα δουμε πως θα παει...
|
||||
|
||||
Μπράβο Θανάση,πολύ ωραία δουλειά κ τα ψάρια άψογα!!!
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφα φιλε μου, να τα χαιρεσαι.για μωρακια που είπες είναι λιγο δύσκολο.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ φιλε μου, να σαι καλα!!!
------------------------- Σε ευχαριστωωωω!!! Για μωρακια το λες ηλικιακα ή λογο οτι δεν θα τα αφησουν τα υπολοιπα??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 03-06-17 στις 18:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blackwater | Theokarav | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 04-06-16 12:52 |
Δείτε το βίντεο "Discus Tank Athens Greece" στο YouTube | ellenikus | Δίσκοι | 4 | 29-01-15 01:20 |
Discus 2010”, the 5th Italian Discus Contest | Pritanis | Δίσκοι | 1 | 19-04-10 18:42 |
Discus Tank | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 31 | 17-02-08 07:12 |
PO4 & blackwater | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 26-01-07 23:08 |