|
||||
|
||||
καλησπερα σε όλους!
το πρόβλημα μου είναι το εξής: βάζοντας στο μεγάλο ενυδρείο τα λεντ,ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις τ5 στο υπάρχον ενυδρείο! το θέμα που υπάρχει είναι ο μικρός ήχος συφωναρισματος,μιας και το ενυδρείο βρίσκεται σε υπνοδωμάτιο και με τον ύπνο έχω γενικότερα κάποια θέματα! το υπάρχον φωτιστικό είναι πάνω στο καπάκι του ενυδρείου,όπερ σημαίνει οτι δημιουργείτε κάποια ηχοκαλυψη,έτσι με την αφαίρεση του πολλαπλασιαζεται ο ήχος! έτσι σκέφτηκα και έκανα ένα πείραμα αρχικά με ένα ταπερ και αφού είδα ότι έχει επιτυχία αποφάσισα να φτιάξω από κάτι ρεταλακια πλεξι που είχα,ένα ανάποδο μπαλκόνι υπερχείλισης για την απομόνωση του ήχου! το μόνο που μένει για καθαρά αισθητικούς λογούς,είναι να κολλήσω ένα κομμάτι πλεξι χρώματος μπλε πάνω στην μεγάλη πλευρά της κατασκευής μου! |
|
||||
|
||||
Μπραβο νικο πολυ ωραιο το καπακι! 😀 πλεξι ο καλύτερος σύμμαχος του χομπιστα!με τι τα κοβεις;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Μανο,να εισαι καλα φιλαρακι μου!
Σε σέγα τα έκοψα και της εβαλα πολύ λεπτο πριονάκι! |
|
||||
|
||||
α ρε Νικο ολα πατεντες εισαι!!!!
|
|
||||
|
||||
Δεν ησυχαζεις ποτε ρε φιλε......
Χιλια μπραβο!!!!
|
|||
|
|||
Τελικά είσαι δυνατός DIYακιας...
|
|
||||
|
||||
Λεο το εκανα δοκιμαστικά και δεν ακούγεται πραγματικά τπτ!
|
|
||||
|
||||
Χαχαχαχα.....ολο τρώγομαι μονος μου Γιάννη!
Ευχαριστω φιλαρακι μου να εισαι καλα! |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Νικόλα τι κατανάλωσης έχει το ενυδρείο;
σε καλύπτουν οι εβδομαδιαίες αλλαγές νερού ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 10-03-17 στις 10:50 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οι αλλαγές που κάνω είναι 80 λιτρα την εβδομάδα στα 185 λίτρα που είμαι σύνολο αλλά πολλές φορές κάνω και ανά δυο εβδομάδες,πάντα με γνώμονα το διάβασμα που του κάνω! γενικότερα όμως είναι πολύ χαλαρό,κάποια στιγμή μπορεί να βάλω και έναν ριακρτορα ασβεστίου μαζί με diy λεντ φωτιστικό που θα μου φτιάξεις! |
|
|||
|
|||
Όλα θα τα κάνουμε Διάθεση και θετική ενεργια να υπάρχει!!!!
|
|
||||
|
||||
Σακη η παραγγελία έφυγε?
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Το ενυδρείο κυλάει ήρεμα,ήσυχα και χωρις προβλήματα! Εχει βρει τον δρόμο του και η μόνη παρέμβαση μου ειναι να κανω μια φορά την εβδομάδα τα τζάμια και μια φορά τις δεκα μερες το σαμπ! Μεσα στην εβδομάδα εβαλα και ενα μελανουρους για την "βρόμικη δουλεια" Τωρα περιμένω κανενα κοραλλακι να γεμίσω λιγο γιατι υπάρχει αρκετός χωρις άδειος ακόμα! |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο
|
|
||||
|
||||
σαν να μεγαλωσαν αρκετα Νικο!! μπραβο!!!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
[QUOTE=leonardos;1004901]σαν να μεγαλωσαν αρκετα Νικο!! μπραβο!!!
Ναι Λεο,μια χαρά πηγαίνουν,δόξα το Θεό! |
|
||||
|
||||
Ξέχασα να αναφέρω προηγούμενος και κατι σημαντικό!
Προχθές το βράδυ παρατήρησα οτι σπλιταρισε η μια απο της δυο ανεμώνες που εχω(δώρο του φίλου golf)! Εαν κάποιο μέλος του φόρουμ μας την χρειάζεται,μου στέλνει πμ και ερχεται να την πάρει δώρο φυσικά,μαζι θα πάρει επίσης και δυο βραχάκια με παραζωανθους πράσινους και κίτρινους! Θερμή παράκληση,κανω λιγο "off" απο καράβια μεταφορικές ΚΤΕΛ κτλ,θέλω λιγο να χαλαρώσω! |
|
|||
|
|||
Φανταστικό το ενυδρείο Νίκο και μπράβο για την κίνηση,μακάρι να ήμουν κοντά και πάλι μπράβο!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Νικόλα πολύ υγιές το ενυδρείο σου !!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα ξανα ξεκινήσουμε σύντομα τα δώρο δέματα,να ειμαστε καλα παιδιά! |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Σακη,να εισαι καλα φιλαρακι μου!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Εχθες κατα την αλλαγή νερου και την εβδ. συντήρηση,πρόσθεσα λιγο ακόμα αραγωνιτη και κόλλησα και τρια κομματια απο μοντιπορες! Σύντομα θα μπει και το νέο φωτιστικο και ετσι ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα... |
|
|||
|
|||
Ναι ρε Νικόλα πεντακάθαρο και υγιές....
Με τα καινούργια φώτα άλλη φάση λέμε!!! |
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο Νικο.. 5 κλοουνακια εχεις ;;;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
θέλω να βάλεις όλη την μαστοριά σου και το ταλέντο σου για το φωτιστικό! |
|
||||
|
||||
ευχαριστώ πολύ Μιχάλη!
6 έχω ,τρία ζευγάρια........σήμερα περιμένω μια πεταλούδα από De Jong,την οποία αν και όλα πάνε καλά,θα την μεγαλώσω σε αυτό και στην συνέχεια θα την βάλω στο μεγάλο! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |