|
|||
|
|||
Ομορφιές μπράβο παιδιά μακάρι να ήμουν εκεί να βοηθήσω κι εγώ !
|
|
||||
|
||||
καλα ρε τι σε ταισανε εκει στη Δραμα??? χαχαχαχα
α ρε Χαρη τι σε βρηκε!!! χαχαχαχα |
|
|||
|
|||
5 κιλά πήρα πλάκα πλάκα !
|
|
||||
|
||||
Μπραβο παιδια....ομαδικη δουλεια!!!!
|
||||
|
||||
μπραβο παιδια ωραιοι
|
||||
|
||||
Μπράβο μπράβο ρε παιδιά!
Χάρη παμε γερά φιλαράκι να το γκαζωσουμε το εργαλείο! Ο Σάκης βοηθούσε καθόλου ή έβγαζε μονο φωτο; Τι εχει μείνει τωρα για να κλείσει ο κύκλος εργασιών; |
|
|||
|
|||
Έχει δουλειά ακόμα πολύ Νικόλα...
Ο Χάρης το είχε αφήσει λίγο και τώρα θα πρέπει να επανορθώσει .. Στο σαμπ μόνο ο ριακτορας ζεολιθου έμεινε να μπει και τέλος. Το main θέλει δουλίτσα και μετά μόλις μας φέρουν τα λέντ ο φωτιστιμος βελτίωση. Θα αλλάξουμε λίγο το φασμα για να δουλεύει καλύτερα! |
|
||||
|
||||
Ομορφε τι γίνεται εδώ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
πολύχρονος φιλαράκι να είσαι πάντα γερός και δυνατός!
|
|
||||
|
||||
πολυχρονος χαρουμενος και ευτυχισμενος!!!
Υ.Σ. την τουρτα μετα την εβαλες στο ενυδρειο???χαχαχαχα |
|
||||
|
||||
Πολύχρονος φίλε οτι επιθυμείς να βγει αληθινό και να είσαι πάντα χαρούμενος κ ευτυχισμένος!
|
|
||||
|
||||
Χρόνια πολλά!!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
σας ευχαριστω πολυ παιδιααααααααααααα να στε παντα καλαααααα
------------------------- χθες τον εχοσα ηρθε και αλλαξε τα led παιρνω το αιμα μου πισω σιγα σιγα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 23-02-17 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Τι λεντ αλλαξες Χάρη;;;;;
|
|||
|
|||
Για σου χάρη με τα moon Light σου .....
|
|
||||
|
||||
μπράβο Χάρη πανέμορφο έγινε φιλαράκι!
πιστεύω να άξιζε τον κόπο των προηγούμενων ημερών! καλή συνέχεια φιλαράκι! |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Πέτυχε ή εγχείρηση και όλα καλά . Χάρη την μοντιπορα πρέπει να την μαζεψεις σου έχει πνίξει το μισό ενυδρείο φίλε , σου κόβει την μισή ροή εκεί τουλάχιστον είναι και ή εποχή για κλάδεμα τώρα αν δεν κάνω λάθος χαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Κώστα συνολικά πήρε επιπλέον απόδοση 3600λουμεν από την αλλαγή των λέντ!
|
|
||||
|
||||
αυτο λεγαμε οτι θελει κλαδεμα
θα κανω ενα καλο κλαδεμα αυτες τις μερες
|
||||
|
||||
μπραβο πλυ καλη δουλεια!! βγαλε και καμια πανοραμικη απο μπροστα ρε Χαρη να χαζεψουμε λιγο!!
|
|
||||
|
||||
ο σακης ειναι ο φωτογραφος εγω αμα βγαζω πρεπει να ειμαι σε πολυ καλη μερα για να φενονται χαχαχαχα
θα βαλει ο σακης που εβγαλε σημερα
|
||||
|
||||
Πανέμορφο ειναι Χάρη το ενυδρείο σου,τωρα και με την αναβάθμιση του φωτιστικου by Σάκης,βλέπω να μεγαλώνεις ακροπορες στον αραγωνιτη!
Καλη επιτυχία στον διαγωνισμό μας! |
|
||||
|
||||
Βγάλε μας μια φωτογραφία κ από μπροστά να δούμε τα χρώματα του ενυδρείου σου.
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Μπράβο χάρη,εχει πάρει τα πανω του φιλαρακι μου το ενυδρείο!
Μετα το update παει τέζα,τελικά άξιζε τον κόπο πιστεύω! Καλη συνεχεια.... |
|
||||
|
||||
παει πολυ καλα
το επομενο βημα ειναι ενα καλο σκιμμερ και νομιζω θα ειμαι οκ μετα
|
||||
|
||||
μπραβο Χαρη! μια χαρα ειναι τουμπανο!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο nano reef project 60l. | Giwrgos P. | Nano Reef | 53 | 14-10-12 12:40 |
project 180 λιτρα νοτια αμερικη | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 18-04-11 15:16 |
reef led project by AkisK | akisk | Φωτισμός | 19 | 04-04-09 06:09 |
Nano Reef Project, Boyu mt-50 | banik | Nano Reef | 2 | 29-10-08 18:38 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |