|
||||
|
||||
Σε Ευχαριστω πολύ Γιωργο,να εισαι καλα φιλε,κάποια στιγμή πιστεύω να τα πούμε και απο κοντά!
Κανε όποτε μπορεις μια παρουσίαση τον ύφαλο σου,θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να γίνει ενα με εμάς! Καλη συνέχεια να εχεις! |
|
||||
|
||||
Όλα με τάξη κ ασφάλεια όπως πρέπει να είναι. Το σαμπ σου αλλά κ ολόκληρο το ενυδρείο σου Νίκο είναι προς μίμηση για όλους μας.
|
|
||||
|
||||
σε ευχαριστώ φιλαράκι μου,να είσαι καλά!
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Σημερα το απόγευμα ήρθαν κάποια όμορφα κομμάτια απο το εξωτερικό και η χαρά ήταν τεράστια! Τα ντιπαρα καλα και στην συνεχεια τα κόλλησα με τσιμεντακι,ολα πήγαν καλα και περιμένω να συνέλθουν απο το ταξίδι τους! Τέλος έβγαλα μια φωτο με φεγγαροφως! |
|
||||
|
||||
Καλως τα δέχτηκες Νικο!!!
|
||||
|
||||
ευχαριστώ Γιάννη,να είσαι καλά φιλαράκι μου!
|
|
|||
|
|||
ούτε μια κοντινή από της ευρωπαϊκές ακροπορες ;;;;
|
|
||||
|
||||
Εχεις δίκιο σακη αλλα θα καθυστερήσουν λιγο.....
|
|
||||
|
||||
Νίκο έχω πλέον καταφέρει να διαβάσω όλο το θέμα σου και πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω..... το οτιδήποτε. Φοβερό ενυδρείο και μπράβο σου για όλα όσα έχεις κάνει ώστε να είναι σε τέλεια κατάσταση. Μέ βάζεις σε πειρασμό να αρχίσω να σκέφτομαι εκτός των χρυσόψαρων να ασχοληθώ και με τα reef παρόλο που για την ώρα τουλάχιστον γνωρίζω ελάχιστα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Χαχαχαχαχαχ............Μου άρεσε το "εχω πλέον καταφέρει να διαβάσω ολο το θεμα σου",ποσο καιρό σου πήρε βρε; Παρε το απόφαση εσυ και εδω ειμαστε να σου Λύσουμε οποιαδήποτε απορία και αν εχεις,η παρέα του θαλασσινού μας ειναι πάντα ανοιχτή να βοηθήσει νέους θαλασσινούς συνοδοιπόρους! |
|
||||
|
||||
Ρε φίλε τι Σάμπ κρύσταλλο είναι αυτό;
μπράβο Νίκο. όσο για το πάνω από το σαμπ... Δεν περιγράφω άλλο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Την επόμενη φορά σε περιμένω να έρθεις να πιούμε καφεδάκι! |
|
||||
|
||||
ναι φιλε θα το κανονισουμε. αυτη τη φορα ειχα πολυ τρεξιμο και ισα ισα τα κοραλια προλαβα και πηρα
|
||||
|
||||
Να ειμαστε καλα Γιωργαρα και θα τα πούμε!
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Αναβάθμιση φωτιστικού.... ......απο εχθες το φωτιστικο ειναι στα χέρια του jim που κανει κάποιες διορθώσεις και αναβαθμίσεις! Ξαναφόρεσα τις τ5.....ο χρόνος κυλάει αντίστροφα,καθημερινές μετρήσεις με Κοκκαλομένες καταναλώσεις! |
|
||||
|
||||
Εμφανης η διαφορά με τις τ5.....
Τι αναβαθμισεις και διορθωσεις θα κανεις;
|
||||
|
||||
Νίκο για λίγες μέρες δεν θα έχεις θέμα και επειδή έχω και την χαρά και το βλέπω και καμιά φορά από κοντά σφαίρα πάει με φουλ πολύποδες το έχεις πένα το ενυδρείο σού το έχεις απογείωση γιατί γουστάρεις αυτό που κάνεις έχεις μεράκι και σε κάνα χρόνο θα τρίβουμε τα μάτια μας όπως θα έχουν μεγαλώσει τα κοράλλια
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οι αλλαγές που ακόμα γίνονται είναι: αλλαγη τροφοδοτικού αλλαγη τροφοδοτικών λεντ έτσι ώστε να εκλείψει ο ήχος του ντιμαρισματος αισθητήρες θερμοκρασίας και στα υπόλοιπα 5 λεντ αναβάθμιση λογισμικού του κοντρολερ ευελπιστώ μέσα στην εβδομάδα να το έχω! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
καλησπερα σε όλους!
τις τελευταίες ημέρες και λόγο του ότι βγήκε το φωτιστικό να πάει για αναβάθμιση,δεν είμαι και στα καλύτερα μου μπορώ να πω! αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσω τον ύφαλο και λόγο πεσμένης ψυχολογίας να μην είμαι δίπλα του τώρα που με χρειάζεται περισσότερο και ως την παρατήρηση αλλά και ως προς τις μετρήσεις! για τον λόγο αυτό και θέλοντας να μετριάσω τον πόνο μου,έβγαλα έξω το σκίμμερ όπου του έκανα εξονυχιστικό καθάρισμα(σαν καινούργιο δλδ),όπως επίσης και τους κυκλοφορητές που τους έβγαλα σε ζευγάρια και τους έβαλα σε ένα δοχείο με ζεστό(όχι καυτό) νερό και ξύδι και τους άφησα σε λειτουργία από ένα τρίωρο το κάθε ζεύγος! τα αποτελέσματα φανταστικά,με το που τους ξαναμοντάρισα,έχει ανέβει η ισχύ τους τουλάχιστον 50% σε απόδοση! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Νικόλα!
Πολύ σωστά έπραξες..... Δεν πρέπει ποτέ να το αφήνουμε μόνο του. |
|
||||
|
||||
εγω λεω να σταματισουμε τις ανταλαγες κοραλιων και απλα να στελνουμε ο ενας στον αλλον τον Νικο!!! χαχαχααχχααχ
|
|
||||
|
||||
Χα χα χα πολύ καλο:
Πληρώνω και τα εισιτήρια μέχρι την ¶νδρο.
|
||||
|
||||
Σιγα σιγα παιδιά, έχει κ οικογένεια ο άνθρωπος!
|
|
||||
|
||||
ολοι οι καλοι χορανε!! χαχχαχαχαχ
|
|
|||
|
|||
Νικόλας ο Μπομπ ο μάστορας!!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστώ Σάκη,να είσαι καλά αδερφούλι!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
κλαίω πραγματικά..........χαχαχαχαχ! |
|
||||
|
||||
Γιώργο μακάρι να μπορούσα να έρθω μια βολτούλα βρε συ να το δω και από κοντά!
|
|
||||
|
||||
πεσ' τα Χρυσόστομε
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |