|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το μεσημεράκι κατά τις 01¨΄00 ήμουνα στο μαγαζί και ακούω ένα κρακ . καθόμουν δίπλα στο ενυδρείο. Δεν έδωσα σημασία. Μετά από 5 λεπτάκια ακούω μια φωνή…(η γυναικα μου)… γιαννηηηηη το ενυδρείο. Τρέχω και εγώ …και τη να δω!!!! Όλο το γραφείο γεμάτο νερά. περνώ κουβάδες-λάστιχα κτλ και ξεκινάω την εκκενώσει του ενυδρείο από το υπόλοιπο νερό που έμεινε .και το έτερο ήμισεις με κουβάδες και σφουγκαριστρες για τα νερά του πατώματος. . Το χειρότερο είναι που θα έβαζα τα ψαράκια μου . τελικά η λύση ήτανε να αγοράσω ένα 100 λίτρα. Πήγα να πάρω δανικό και κατέληξα με δικό μου 100σταρη. ¶ρα ξεκινάμε μια καινούρια ιστορία στον υπέροχο και αξιαγάπητο κόσμο πίσω από το γυαλί. Την tv θα την ξανοστίσω… είναι κάτι το ξεχωριστώ και πανέμορφο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικά Γιάννη, αλλά καλό θα ήταν να βρεις τι έγινε για να μην το ξαναπάθεις.
Σε ποιό σημείο έγινε η ζημιά? Έσπασε το τζάμι ή άνοιξε κάποια κόλληση ? Κόντρες είχε το ενυδρείο, φελιζόλ στον πάτο ή κάτι ανάλογο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκο δεν έσπασε κάπου. Απλά ράγισε ο πάτος 3 εκατοστά περίπου στο πίσω μέρος. Αν το δεις θα πεις …
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ok .Αυτό θα κάνω στο ενυδρείο μου-tv. Αλλά να σας πω. Τη να βάλω καλύτερα? Το φελιζολ το λευκό το απλό η το μπλε το ενισχυμένο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το απλό άσπρο κάνει.
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα δεν «φταίει» η γυναίκα…….
|
||||
|
||||
![]()
Καλός. Το λευκό θα βάλω. Καλύτερα θα ήτανε να βάλω μήπως και ξύλο θαλάσσης αντί για γυαλί στον πάτο?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εφόσον οι υπόλοιπες πλευρές του ενυδρείου είναι από γυαλί, και ο πάτος θα πρέπει να είναι γυάλινος για να μπορεί να κολληθεί με τις τέσσερεις πλευρές.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όλες οι πλευρές είναι από γυαλί. Και γ αυτό και εγώ αγόρασα γυαλί 5 χιλ, αλλά μάλλον θα το τελειώσω μετά τις γιορτές
![]() Το αποφάσισα…. Εκεί θα βάλω μόνο ραμιρεζι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Φυτά ενυδρείου σε βάζο | pani | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-06-04 22:06 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |