|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας....!!!
Από εδώ θα ενημερώνεστε για τα βήματα της προσπάθειας μου να στήσω ένα θαλασσινό ενυδρείο 400 λίτρων. Και για να τα λέμε και πιο σωστά, για την μετατροπή του Αφρικάνικου ενυδρείου μου σε Θαλασσινό. Το να στήσω ενα θαλασσινό ήταν όνειρο....αλλά δεν τολμούσα!!! Μετα την "κατήχηση" από τον Νικόλα ...το πήρα απόφαση... και φύγαμεεεεεε...!!! Σε όλη αυτή την προσπάθεια σημαντικότατο ρόλο θα παίξουν οι: Νικόλας (Voas) - main supporter & instructor ![]() ![]() Κώστας (Kostas82) - main supporter & consultant ![]() ![]() Υπόλοιπο GAB Θαλασσινό TEAM. ![]() Προς το παρόν είμαστε στην διαδικασία συλλογής των εξαρτημάτων που θα χρειαστούν......... Υπομονή λοιπόν και σιγά σιγά θα μπαίνουν και οι φωτογραφίες !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλό φιλαράκι.
Δώσε καμία λεπτομέρεια από τον εξοπλισμό. Τι έχεις; διαστάσεις ενυδρείου; φώτα; σαμπ;
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλή αρχή και σε σένα!!!! Έχει μαζευτεί λαός βλέπω! Να δούμε πότε θα ρθει και η δικιά μας σειρά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο!
Οτι θες με ρωτας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη αρχη Λάμπρο. Θα μας τρελάνεις πάλι. Οι γνώσεις μου στη διάθεσή σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ...!!!
Για περισσότερες πληροφορίες όταν με το καλό θα πάρω τα πράγματα σπιτι (αυτό θα αργήσει προς το παρόν). Θα μαζευτεί όλος ο εξοπλισμός και θα μπει μια και καλή, για "ειδικούς" λόγους ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σημαντική παράλειψη εκ μέρους μου: Στο Project συμμετέχει και ο ΤΑΚΗΣ (ναιιιιι....... Ο Γνωστός ΤΑΚΗΣ) !!! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 19-09-17 στις 18:28 |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη Λαμπρο!ξερω οτι θα τα καταφερεις ανετα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο με το καλο και στα αλατια.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή στα αλάτια Λαμπρό.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.
Μακάρι να πανε όλα καλά. Έχω βεβαια τον Νικόλα που μου υποσχεθηκε απόλυτη βοήθεια και για να πω την αλήθεια ποιό πολύ τρεχει αυτός για μένα παρα εγώ. Καλά να πάθει παντως αφου με ξεσηκωσε.... !!!! Να ναι καλά το παληκάρι γιατι αλλιώς ...απλά δεν.... Τι δουλεια εχει αλλωστε η αλεπου στο παζαρι ??? Έχω παντως να "χώσω" πολύ κοσμο ακόμη που δεν το ξερουν κιόλας......χαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο του θαλασσινού!
Παμε γερά φιλαρακι μου, εχει γενική επιστράτευση για το project που ετοιμάζεις! Το σιγουρο ειναι οτι το επίπεδο του υφαλου θα ειναι πολύ υψηλό, τοσο απο θεμα εξοπλισμού, αλλα και απο αυτοματισμών! Τάκη βάλε τα δυνατά σου να κανουμε το καλύτερο που μπορούμε για το φιλαρακι μας σε αυτοματισμούς! Λάμπρο σε παρακαλώ πολύ, να πάρεις γάντια για τον Τάκη, κατα τις εργασίες, μην εχει θέματα με τα αλατια! ![]() Καλη συνεχεια, αναμένουμε με πολύ αγωνία την πορεία του θέματος... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη και απο εμενα. Ολα να σου πανε καλα
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο Καλή Επιτυχία και είμαι σίγουρος με τέτοια ομάδα υποστήριξης ότι θα φτιάξεις ένα κόσμημα!!!
![]() Δεν μπορώ να πω ότι δεν λυπάμαι που σε χάνουμε από την Αφρική αλλά φαίνεται πως σε κέρδισε η γλύκα της αλμύρας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έγινε εδώ; έχω χάσει παραστάσεις. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το ενυδρείο!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα να βάλουμε τα βράχια που έμαθα ότι είναι έργο τέχνης;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονίστε να μου φέρετε τα φλοτεράκια
γιατί αλλιώς θα ανοίξετε τις τρύπες με τα δόντια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ααααααααα.........γεια στα χέρια σου, χρυσοχέρη.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Τάκη.
Αυτες ειναι δουλειές...!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ο βραχος από ότι είδα χτες είναι έτοιμος , δεν ξέρω απλά λέω
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά, αυτά είναι τα καλύτερα στο χόμπι μας. Λαμπρό έχεις τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα σου κ το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρο.
Θα ερχόμουν κ εγώ να βοηθήσω αλλά τον τελευταίο καιρό είμαι αρκετά πιεσμένος. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο καλοτάξιδο φίλε!
Να το χαίρεσαι και να το απολαμβάνεις και να γίνει το καμάρι των θαλασσινών μας, όπως ήταν καμάρι των αφρικάνικων. Συγχαρητήρια σε όλη αυτή την υπέροχη παρέα που μας εμπνέει με το κέφι και την αγάπη της για το χόμπι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Salt fish tank "¶πιαστο όνειρο ή μήπως όχι ; " | puntomad | Παραλία - Beach Bar | 9 | 13-03-16 14:20 |
Ξεκίνημα στα 120 λίτρα με "ουράνια τόξα" | gkginol | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 3 | 20-01-12 17:38 |
"Πληροφορίες για σωστό ξεκίνημα" | JONNY | Δίσκοι | 0 | 14-08-07 10:45 |