|
||||
|
||||
![]()
Το έχει δοκιμάσει κανείς? Ποια γνώμη του?
Η seachem το προτείνει ως ανωτερης ποιότητας άνθρακα που προσφέρει και απονιτροποιηση. Το έχω δοκιμάσει σε γλυκό νερό με πολύ καλά αποτελέσματα και τώρα είμαι σε σκέψεις αν θα το χρησιμοποιήσω στο υπό κατασκευή νανο ταυτόχρονα με την χρήση άνθρακα και αντιφοσφορου. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το ξερω καθολου το προιον. πως χρησημοποιοιτε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χρησιμοποιείς είτε σε σακουλάκι (το αγοράζεις έτσι ) είτε χύμα σε ριακτορα. Εγώ έχω σε σακουλάκι (purigen the bag)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο ζεολιθος για μένα είναι καλύτερος από το purigen.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το είχα χρησιμοποιήσει πολύ παλιά, αλλά περισσότερη φασαρία έχει σε σχέση με τον εν.ανθρακα και οικονομικά ασύμφορο.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Το purigen σε γλυκό νερό είναι θαυματουργό.
Δεν βγαίνει στην χρήση ακριβότερο από τον άνθρακα γιατί πολύ απλά δεν το πετάς. Πλύσιμο και πάλι μέσα. Έχει ακριβό κόστος κτήσης αλλα μηδαμινό κόστος χρήσης. Εγώ προσωπικά έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο προϊόν και έχω 2 σετάκια. Βάζω το ένα και το άλλο το έχω σε χλωρίνη. Μία φορά το μήνα τα αλλάζω και το ενυδρείο έχει νερό κρύσταλλο. Τώρα για θαλλασινό δεν θυμάμαι αν κάνει. Θα πρέπει να το ψάξω λίγο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ιγνατιε δεν το και πες μας τι λέει ο κατασκευαστης για το θαλασσινό .
Επίσης εχω μια απορία σχετικά με το κατά πόσο κκρατάει την ιδιότητα να τραβάειμε την ι ίδια ταχύτητα μετά από πολλές επανεκινησης! |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνει και για θαλασσινό http://www.seachem.com/purigen.php
Στο γλυκό που ξέρω, κάνει καλή δουλειά (αν και δεν το χρησιμοποιώ πιά) αλλά μ' εκνεύριζε ο ψιλός κόκκος του που ξέφευγε και από το τούλι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΕ REEF ΕΝΥΔΡΕΙΑ(Σχολια) | Sakisdraminos | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 10-10-16 16:10 |
ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΕ REEF ΕΝΥΔΡΕΙΑ(Αναδημοσίευση) | Sakisdraminos | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 0 | 25-08-16 02:58 |
Seachem Purigen | vaspiou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-12-12 00:48 |
Redox - Seachem Purigen | Synthercat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-04-09 09:34 |
Καθαρισμος του Seachem-Purigen. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-04-06 23:28 |