|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιξη gh16 kh11,το καλοκαιρι gh6 kh5 ,φθινοπωρο gh10 kh7 καλα ρε παιδια τι κανουν ακριβως παιζουν με το νερο?τον χειμωνα θα ρθει οσμωσης ειμαι σιγουρος.ευτυχως νιτρικα 0..μετα πολλοι λενε σιγα μωρε τι να τα κανω τα τεστακια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από που υδροδοτείται η Λιβαδειά; Μου κάνει εντύπωση αυτό το εύρος τιμών. Ασε που λόγω πτώσης του υδροφόρου ορίζοντα απ την εξάτμιση θα πρεπε το καλοκαίρι να έχει υψηλότερες τιμές κι όχι χαμηλότερες. Που να υπολογίσεις έτσι τι νερό θα βάλεις στο ενυδρείο; Εχει υπηρεσία που να σου δίνει τις επίσημες τιμές και κάθε πότε τις κάνουν; (Ρωτάω το απίθανο για ελληνικό κράτος ε);
|
||||
|
||||
![]()
μας φερνουν νερο Κωστα ποτε απο την πανω ραχουλα ποτε απο την κατω τι να σου πω?ειναι τρελο αυτο που συμβαινει!!!εδω το νερο βρωμαει χλωριο κανω αλλαγη στην λιμνη καθε 3-4 μερες απο λιγο και τρεμει το φιλοκαρδι μου.
|
||||
|
||||
![]()
A.O
οχι μονο για τα ψαρια αλλα κυριως για σας που το πινετε.... |
|
||||
|
||||
![]()
εχει γινει μονοδρομος πια η χρηση οσμωσης τουλαχιστον για δικη μας καταναλωση.
|
||||
|
||||
![]()
Α/Ο Γιατι Γιωργο;
Βασικα δν μιλαω για τα ψαρια (στην λιμνη δν γινεται και με α/ο) ,αλλα για το ποσιμο.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια Χανομαστε!! | aNe | Ζωοτόκα | 9 | 06-11-09 13:31 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ HELP | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 20-04-07 13:48 |