|
|
|||
|
|||
![]()
εδω κ ενα μηνα λειτουργει το 120 λιτρων ενυδρειο μου προσφατα εβαλα
17 @πλ@ σ@λιγκ@ρι@ 5 σ@λιγκ@ρι@ χελεν@ 5 γ@ριδεσ red cherry 1 γλυφτη κ 1 @lge@ e@ter. θωλωνει συνεχωσ το νερο. τι ν@ κ@νω ν@ γινει δι@υγεσ;;;; υποτρωμ@ potting soil κ χ@λικι κοκκομετρι@σ 1-2 χιλ φυτ@ hydrophili@ eleoch@ris hydrophili@ difformis gk@zon eleoch@ris 1-2 grow |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες
Κατά αρχή θα σε παρακαλέσω να διορθώσεις το κείμενο και το γράμμα α που εμφανίζεται με το παπάκι @ Δώσε μας λίγες πληροφορίες ακόμα για το ενυδρείο και τις ρουτίνες σου, όπως μετρήσεις, αν έχεις κάνει, θερμοκρασία, αλλαγές νερού κάθε πότε και πόσο κάνεις, πιο φίλτρο έχεις κλπ. Επίσης ο "γλείφτης" που λες είναι ο κοινός πλεκο ; Για αυτό αν μπορείς βάλε και καμιά φωτογραφεία να δούμε καλύτερα
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες!
Τα Clea Helena δεν τρωνε τα αλλα σαλιγκαρια σου; Επισης μηπως ριχνεις βακτηρια μεσα στο νερο και το θολωνουν; |
|
|||
|
|||
![]()
Διαστάσεις:1*0,30*0,40
Όγκος:120λτρ κ@θ@ρ@ Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά:hydrophili@ eleoch@ris, hydrophili@ difformis , gk@zon eleoch@ris 1-2 grow Ψάρια / ¶λλα είδη:17 @πλ@ σ@λιγκ@ρι@ ,5 σ@λιγκ@ρι@ χελεν@ ,5 γ@ριδεσ red cherry ,1 γλυφτη, κ 1 @lge@ e@ter. Διακοσμητικά υλικά:πετρεσ κ υποστρωμ@ potting soil κ χ@λικι κοκκομετρι@σ 1-2 χιλ Φόντο:τιποτα Φωτισμός:19 w@tt 60cm Διάρκει αφωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:400λτρ/hour Θερμοστάτης:δεν υπ@ρχει Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7.2 μεσω ορο Γενική σκληρότητα (GH):7 εωσ 14 m@x Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3-6 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2):0-1mg/ltr Νιτρικά (ΝΟ3):10mg/ltr Αλλαγές νερού:1 τη βδομ@δ@ 25 τισ εκ@το Θερμοκρασία:25-27 β@θμοι κελσιου ¶λλες πληροφορίες:μετρησεισ με β@ση τ@ πολυτεστ @qu@ quick test stripes Φωτογραφία: __________________ |
|
||||
|
||||
![]()
δεν αναφερεις τι φιλτρο εχεις και με τι υλικα μεσα!καλο ειναι να χρησιμοποιησεις υγρα τεστ γιατι τα χαρτακια δεν ειναι λιγες οι φορες που δειχνουν αλλα για αλλα!το ενυδρειο ποσο καιρο τρεχει;αν μπορεις και φωτογραφια θα βοηθουσε πολυ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι από την άμμο (αν έχεις); το είχα πάθει όταν είχα μια πολύ ψιλόκοκκη λευκή..
Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
τ@ β@κτηρι@ νομιζω κ@νουν τη ζημι@ .εβγ@λ@ το 60τισ 100 του νερου κ εχω β@λει μονο @ντιχλωριο εδω κ δυο μερες κ δεν εχει θολωσει @σ περιμενουμε ν@ δουμε , ευχ@ριστω γι@ το ενδι@δερον
|
|
||||
|
||||
![]()
Τσαμπα τα βάζεις τα βακτήρια, άμεσα δεν προσφέρουν και πολλά, και όταν έχουμε ψάρια μέσα θέλουμε άμεσες λύσεις.
Και όταν στρώσει η βιολογία θεωρώ πως είναι παντελώς άχρηστα, πεταμένα λεφτά
|
|||
|
|||
![]()
θ@ συμφωνησω ευχ@ριστω πολυ , το κ@κο ειν@ι οτι πηρ@ μεγ@λο μπουκ@λι κ μου χει μεινει.πφφφφφφφ
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα σας.
Μέχρι να διορθώσετε και το λαπτοπ τα επόμενα ποστ με @@@ θα διαγράφονται ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |