|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας παιδια έχω το εξής πρόβλημα με την ανουμπια μου που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. αξίζει να σημειωθεί πως οι μετρήσεις μου είναι οι εξής ΝΗ3 =0,ΝΟ2 =0,ΝΟ3=10 ΡΗ=7.2,ΚΗ=6GH=14.Το ενυδρείο νου ειναι 25 lt τρέχει μια βδομάδα έχει στρώσει με μπολι και έχει μέσα έναν μονομάχο ένα pteropus μια ανουμπια μια Hydrophilia Siemensis μια cryptocoryne wentii java Moss.Χρησιμοποιώ flourish betta spa και prime αντιχλωριο η ανουμπια είναι δεμενη σε ξυλο και πέταξε και καινούργιο φύλλο όσο την έχω και μεγάλωσε αρκετά.Παρακάτω το πρόβλημα και εξαπλώνεται και σε άλλα φύλλα.Τι μπορεί να είναι; ευχαριστώ προκατβολικα![IMG]
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΟΥΜΠΙΑ | CHRISTOS13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 17-02-12 10:12 |
κηλιδες σε ανουμπια | johnyfy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 23-03-11 22:39 |
ανουμπια... | aquahobby | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-12-10 17:55 |
Βαλισνεριες και ανουμπια. | giagligian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-01-08 17:02 |
προβλημα με ανουμπια | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-08-07 00:01 |