|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα θέλω να φτιάχνω μία λιμνούλα (μικρή) ή διάστασης είναι 4.60 μήκος πλατος1.50 και το βαθως θα γίνει 2.50 μέτρα .. Στην αυλή έχω μία ελιά θα μου είναι πρόβλημα την ελιά έχουμε προγραμματίσει μία μέρα να την βγάλουμε αλλά λόγο ότι το σπίτι είναι μπροστά μεριά δεν υπάρχει δυνατότητα για γερανό είχα δύο ελιές την μία την αγαπάμε πριν 3 χρόνια αλλά ακόμα σκαει μετά από καψίματα με πετρέλαιο .... Θέλει πολύ δουλειά αλλά η λίμνη θα γίνει περιμένω απαντήσεις και λόγια βοήθεια στο τη επιλογες έχω για την ελια...
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 10-05-16 στις 13:44 |
|
||||
|
||||
![]()
Kάλως τον
![]() Για πές τι ψάρια σκέφτεσαι ?? 2,50 μέτρα βάθος είναι πάρα πολύ και θα έχεις "πρόβλημα" με τις αντλίες , 1,60 - 1,80 είναι μια χαρά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ψάρια σκέφτομαι για δύο κοι αλλά τη αλλά ψάρια μπορείς να βάλεις που να αντέχουν στο κρύο και την ζέστη...
Παρένθεση τη δημόσια λινερ...???
|
||||
|
||||
![]()
Xρυσόψαρα common
![]() ![]() ![]() Αυτό ειναι το liner https://www.google.gr/search?q=pond+...w=1680&bih=939 , υπάρχει σε pvc , epdm , rpe και ldpe (Υλικό κατασκευής)
|
||||
|
||||
![]()
Ας κατάλαβα το λινερ δεν είναι λίγο προχειρο εγώ να το κάνω με σοβαδισμα και σιρμα όπως έφτιαξε την δικιά σου με τέτοια σύρμα και σοβαδισμα και μετα ένα βαψιματακι ...?
|
||||
|
||||
![]()
Μην την κάνεις έτσι έχεις δέντρο με ρίζες θα σου τα σπάσει όλα ....
Υ.Γ. Εγω την δικιά μου δεν την έκανα , όπως περιγράφεις παραπάνω και είχα φέρει εργολάβο για τα μπετά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις να βάλεις Κοι , όπως σου είπα και παραπάνω 1.50 μέτρο με 1.80 βάθος είσαι σούπερ . Σκάψε να υπολογίσουμε τα κυβικά να σου βρω αντλία. Θα χρειαστείς να κυκλοφορεί όλο το νερό μιάμιση φορά την ώρα τουλάχιστον.
Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μην βιάζεσαι οι λίμνες θέλουν ψάξιμο και μελέτη
![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό λέω ότι δεν το βιαζομαι λόγο χρόνου δεν μου περισσεύει όταν θα έχω τοτες θα ασχολούμενος με της κατασκευες γιατι τρ έχω να διαβάσω για σχολή ναυτικού φυλλαδίου...
|
||||
|
||||
![]()
Βιάζεται, πολύ βιάζεται
κάτι ξέρω παραπάνω έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου μαζί του . ΥΓ Ελισαίε , μη περιμένεις να ακούσεις καλή κουβέντα από εμένα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα δεν το βιαζομαι άλλο άμα το έχω συνέχεια στο μυαλό μου....
------------------------- Να κάνω μία ερώτησει η λίμνη με της διαστάσεις θα πιάνεται σαν πισίνα υπάρχει περιπτοσει να πληρώσουν φόρους..??
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eliccaios : 10-05-16 στις 19:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις σκοπό να την δηλώσεις στην εφορία θα πληρώσεις
![]() Γι αυτο την κάνεις με liner που πάλι θέλεις (αδεια μικρής κλίμακας) για την εκσκαφή αλλά λές ανοίγω λάκο για να ποτίζω την αυλή μου και κάπως την ψιλογλιτώνεις ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή λίμνης 1000 λίτρα στην Κατερίνη | paulos-ex | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 23-05-16 09:57 |
Συμβουλή για κατασκευή λίμνης | marly | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 31-03-09 10:02 |
Βοήθεια στην κατασκευή λίμνης! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 25-12-07 20:59 |
κατασκευή λίμνης | chris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 51 | 19-10-05 21:50 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |