|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα βάζο το οποίο χωράει περίπου 3 λίτρα νερό. Έχω μέσα ένα ψεύτικο διακοσμητικό που δεν μπήκε τελικά στο ενυδρείο κ άμμο. Δεν έκανα ποτέ μετρήσεις οπότε δεν ξέρω αν έχει δημιουργηθεί βιολογία αν κ τον τελευταίο μήνα έριχνα μια σταγόνα αμμωνία κ σ'αυτό όποτε "τάιζα" το ενυδρείο. Εννοείται πως δεν έχει φίλτρο, θερμαντήρα ή φωτισμό. Αν βάλω μερικά σαλιγκάρια από το ενυδρείο θα την παλέψουν ή θα έχουν πρόβλημα ? Μπορώ άνετα να αλλάζω όλο το νερό κάθε μέρα αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Σκέφτομαι να ταΐζω με νεκρά φυτά από το ενυδρείο ή ψαροτροφή αν χρειαστεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν βαζεις καμια μαρμελαδα στο βαζο καλυτερα? Δεν θα εχεις και έγνοια.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ξεμεινεις απο σαλιγκαρια, εννοωντας οτι και 5-10 να χανεις ,πολλαπλασια θα γεννιουνται..αλλα δεν θα την περναν ζαχαρη..
Αδικος κοπος και οι καθημερινες αλλαγες..ισσοροπια δεν θα πετυχεις.. Ηθικα , δεν θα το εκανα.. θα επελεγα την μαρμελαδα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
είναι πολλά τα κιλά παιδιά ... !!!!!
δεν έχει κ καπάκι οπότε θα μας φάνε οι μύγες καλοκαιριάτικα ... θα το αφήσω με το ψεύτικο διακοσμητικό κ βλέπουμε |
|
|||
|
|||
![]()
Για ποιo ειδος σαλιγκαρια μιλας?
Φτιαξε κατι τετοιο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=91831 σαν του Τακη και βαλε μετα σαλιγκαρια,οχι ομως apple,tylomelania και neritina! |
|
|||
|
|||
![]()
mts κ ramshorn έχω.
είναι διάφανο κ μπαίνει στο σαλόνι οπότε ίσως βάλω κανα φυτό από ΙΚΕΑ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σαλιγκάρια | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-07-11 10:43 |
Σαλιγκάρια | ale__kos | Σαλιγκάρια | 7 | 13-12-10 15:15 |
3 σαλιγκάρια | kilo_me | Σαλιγκάρια | 6 | 07-10-10 21:18 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-04-08 12:31 |
Φυτά ενυδρείου σε βάζο | pani | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-06-04 22:06 |