|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας.επειδη δεν μπορώ να ψωνίσω από ebay, που μπορω να βρω στην ελληνική αγορά κάποιον εξωτερικό reactor σε καλή τιμη.?έχω συγκεντρώσει όλα τα υπολοιπα κομμάτια του παζλ και μου μένει να κανω μια καλή διάχυση.
Τάκη νομίζω είχες αναφέρει ένα diy με μπουκάλι ορού?Αν ισχύει μπορείς να βάλεις το λινκ? Το άλλο με τις ποτιστρες δεν μπορω να το φτιάξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
||||
|
||||
![]()
Για εξωτερικό diy co2 reactor δεν έχω κάποιον υπόψη μου.
για δες εδω μήπως πάρεις κάποια ιδέα https://www.google.gr/search?q=diy+c...w=1024&bih=611
|
||||
|
||||
![]()
Για σας και απο μένα ρε παιδια συγνώμη που επεμβενω αλλα θα κάνει καλύτερη διάχυση ενας reactor η difuser??????
|
|
|||
|
|||
![]()
Απ ότι έχω καταλάβει ο reactor μπορεί να κάνει έως και πλήρη διάχυση ενώ ο diffuser όχι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Αν βρεις καλο reactor και βεβαια
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 20-11-15 στις 13:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν πιανουν τα χερια σου τοτε μπορεις να κανεις κατι τετοιο.
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δε μου το βγάζει. Γράφει BORKED.
Φίλε pagokoftis έχεις υπόψη κάποιον από Ελλάδα? Το ενυδρείο μου είναι 300λτ μικτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα 600λ/ω, με 4φ/δ ήταν πολύ οριακά ο ριάκτορας... Θα έλεγα μέχρι 3φ/δευτ Από 400λ/ω και κάτω πάμε πιο χαμηλά από 2φ/δ και έχεις και αρκετή μείωση ροής από το φίλτρο... Τα λ/ω είναι μετρημένα και όχι τα αναγραφόμενα από τον κατασκευαστή του φίλτρου... Για ένα δεδομένο όγκο ενυδρείου που απαιτεί ας πούμε 4-5x πραγματική κυκλοφορία νερού από το φίλτρο, πιστεύω οτι τα φ/δ που μπορέι να σου καταφέρει ο ριάκτορας, είναι αρκετά και για απιτητικό φυτεμένο ενυδρείο... Όλες μου οι δοκιμές να διευκρινίσω ήταν με DIY CO2 με σόδα και κιτρικό οξύ και όχι με μπουκάλα, αν και δεν νομίζω να παίζει κάτι ρόλο σε αυτό... |
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε εγω που εχω στο φυτεμενω ενα jbl e701 με ονομαστική ροή 700 λ/ω (+το εσωτερικο της juwel rio 180) με reactor θα δουλέψει??? τωρα κάνω διασχισει με difuser αλλα ειχα αγωρασει ποιο παλιά απο eBay τον reactor της ista αλλα δεν το έβαλα ποτε γιατη υποθεσα ότι λόγο ροής δεν θα δούλευε σωστα??.?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε το, τον δικό μου τον DIY τον δουλεύω με 800 Λ/Ω, έχει περίπου ιδια λειτουργεια με της ISTA
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy Co2 Reactor | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-02-15 10:59 |
diy co2 reactor | detro2 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 15-04-14 11:47 |
CO2 Reactor | aggelospap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 20-04-10 13:01 |
Reactor και ροη... | vasilakis | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 4 | 26-11-07 23:55 |
CO2 reactor | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-05-03 16:12 |