|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα στην παρέα,
τελικά αν και πήγαινα για πιο μεγάλο ενυδρείο (ριο180+σαμπ 90λιτρων) κατέληξα κυρίως λόγω χρημάτων σε ενα πιο μικρό σύστημα 80 λίτρων μαστερ και 40 σαμπ. λοιπόν έχουμε και λέμε, γυάλα 50χ40χ40 με σαμπ 40 λίτρων. 2 υπερχιλείσεις Druso αντλία επιστροφής eheim 600 κυκλοφοριτές, 1 tunze 6025, 1 koralia nano 1600 6 κιλά νεκρό βράχο, 3 κιλά ζωντανό 20 κιλά αραγονήτη λεπτόκοκκο σκιμμερ tunze 9004 θερμοστάτη 150w για φωτισμό πήρα απο φίλο μια λάμπα e27 με 18 λεντ για θαλασσινό. περισσότερες πληροφορίες δυστυχώς δεν έχω το ενυδρειο τρέχει 6 ημέρες και η χαρά μου δεν περιγράφεται... η επιστροφή μου σε αλμυρά νερά πραγατοποιήθηκε... Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την βοήθεια που μου έχετε προσφέρει ήδη αλλα και γι'αυτή που θα μου προσφέρεται απο εδώ και πέρα. |
|
||||
|
||||
![]()
και να σου αμέσως οι ερωτήσεις, λοιπόν βλέπετε κάτι ανησυχητικό στις παρακάτω φώτο?
1)το πράσινο μοιάζει με κάποιο μαλακό κοράλλι??? 2)στις επόμενες φώτο τη είναι αυτα? |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα καλημέρα. Ο Βασίλης είμαι. Ακούμπαγε το σταρ πολιπς σε αυτό το βράχο και τον ''μπόλιασε'', και το άλλο ειναι ζοανθός. Τίποτα το ανησυχιτικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Βασιλη μου,
Για τον ζωανθο το ψιλιαζομουν για τον πολυποδα οχι.... Τα ομορφα αρχισαν.... Εχει αρχισει ηδη να μεταπηδα ζωη απο το ζβ στο νεκρο... Σε ποσες μερες να βαλω ενα ζευγαρι κλοουν? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικο !!!!
Σε 4 ημέρες όπως έκανα εγω και ψοφησαν η σε ενα μήνα όπως έκανα μετα παλι εγω και ζούνε ακόμα... Να προσθέσω οτι όλοι μου το έλεγαν αλλα δεν άκουσα ....
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ φιλε mixalakis,
Και εγω προς την υπομονη τεινω... Νεα απορεια, Αυτο παλι τι ειναι ρε παιδες? (Υπαρχει καπου καποιος οδηγος με τις μορφες ζωης, καλες και κακες, που συνανταμε στο ζβ?) |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα τελικά αποφάσισες τι φωτιστικο θα φτιάξεις;
Σου προτείνω για τα λίτρα σου ένα οικονομικό diy με Τ5. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα, τ5 σε 50cm μήκος;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θυμάμαι καλα οι 24w ειναι 55cm. Θα σου περισσεύουν 2cm αριστερά δεξια
|
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη κάνεις σσαμποτάζ ????
![]() Πες την αλήθεια δεν το ππερίμενα από εσένα να λες για τ5 ...... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Η αλήθεια ειναι οτι ποτέ δεν κατάκρινα τις Τ5 κ τις θεωρώ πολυ καλή λύση. Πάντα όμως λεω οτι ο σωστός φωτισμός των diy leds ειναι ίδιος κ ανώτερος κ στην διάρκεια του χρόνου πιο οικονομικός. Το πρόβλημα ειναι οτι χρειάζεται ένα x budget για να αγοραστεί. |
|
||||
|
||||
![]()
2x50 multichip led! και συν δυο ακόμα για όταν θα είσαι έτοιμος για το ποιο μεγάλο!
![]() καλή συνέχεια κωστα! |
|
||||
|
||||
![]()
File golf δυστυχώς δεν με περνει καθόλου καθώς ειναι σε νεα θέση το ενυδρείο χωνευτο μέσα στον τοιχο.... Κόστος για τα 2*50? Με ανατολή δύση κτλ;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλύτερα να στα πουν ο κωστας και ο σακης και απο κοντά θα πούμε τα εκτενέστερα ! καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
Το από κοντά είναι πάντα καλύτερο.... Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν θα πληξουμε την παρασκευή....
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα, βρήκα σήμερα λίγο χρόνο και μετά από αλλαγή νερού έβγαλα (με το κινητό δυστυχώς) μερικές φώτο. Να φανταστείτε είναι οι καλύτερες που μπόρεσα...
Όλα βαίνουν καλώς και η ανεμώνη βρήκε την θέση της και όλα καλά... Ο κλόουν όμως δεν την πλησιάζει καθόλου. Χλωμό να το βρουν οι δύο τους; |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά κωστα πανέμορφο φιλε!
Θα την χουστάρει μην σε ανησυχεί,αργά ή γρήγορα θα γίνει! |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα Νικο, η αλήθεια είναι οτι οι φώτο το αδικούν τέρμα αλλα τη να κανουμε πορευόμαστε με οτι έχουμε. και φυσικά χρειάζομαι φωτιστικό και να βρω κανα κόλπο με αναπλήρωση...
![]() μονο υπομονή μπορώ να κανω ομως προς το παρόν... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα τι φωτιστικό έχεις ;
Μήπως θέλει να δεις λίγο την διάχυση; |
|
||||
|
||||
![]()
https://m.aliexpress.com/item/1655293351.html#autostay
Δυστυχώς έχω δύο τέτοιες λάμπες που λέει 7χ3w η κάθε μία... Το κακο ειναι ότι το ξέρω πως χρειάζομαι φωτιστικό αλλα δεν μαζεύονται τα κολωχρηματα με τίποτα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψύξη σε ρεεφ ενυδρείο.. (η συνεχεια) | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 18-07-14 18:51 |
Κοκκινες φλενες σε ρεεφ! | Sakisdraminos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 07-06-14 21:21 |
Σκεψη για εισαγωγη τραγανας σε σε ρεεφ. | Sakisdraminos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 30-05-14 13:55 |
Τι ψαρια θα βαζατε σε ρεεφ | Sakisdraminos | Reefsafe | 13 | 14-05-14 14:53 |