|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ξέρει κανείς που θα βρω πλαστικό δοχειο 10-15 λίτρα με καπακι αλλά να στεγνώνει καλά όμως.????
θέλω να φτιάξω ένα έξτρα φίλτρο diy αλλά δεν βρήκα δοχειο. να κλείνει η με βίδωμα η με κλειστρα και να έχει φλαντζα. έχετε τπτ υπόψιν? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρω τηλ αύριο και αν είναι στεγανό θα το τσιμπησω
ευχαριστώ πολύ φίλε μου |
|
||||
|
||||
![]()
δεν κανει για φιλτρο το συγκεκριμενο.δε στεγανωνει τελειως..κατα τη γνωμη μου παρε ενα ετοιμο.ειναι πολυ φθηνα πλεον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Oντως το βαρελι δεν ειναι στεγανο..δεν θα βρεις τετοιο δοχειο ευκολα..Ολοι κατα καιρους εχουν δοκιμασει να φτιαξουν ενα φιλτρο,και γω πιστευω οτι περα απο τη ΄χαρα της δημιουργιας' δεν αξιζει..Το παραπανω βαρελι με μια αντλια κοστιζει ακριβοτερα απο ενα φιλτρο για 200-300 λιτρα χωρις τα λοιπα παρελκομενα που θα χρειαστουν....οποτε..
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω, βαρέλι δύσκολα θα το στεγανοποιήσεις αεροστεγώς
------------------------- Λες να μην είχα φτιάξει ; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-09-15 στις 08:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ok με πεισατε θα παρω ετοιμο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από τι πλαστικό ? | samgr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 24-02-14 23:01 |
αληθινά φυτά αντί για πλαστικά ... | bouhy34 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 04-11-13 21:41 |
Πλαστικά φυτα σε μονομαχοενυδρειο | george1995 | Bettas | 10 | 12-08-10 18:25 |
Πλαστικό καφασωτό | frits | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 09-05-10 19:51 |
Πλαστικό ή γυάλινο? | panagiotis265 | Bettas | 20 | 31-03-08 17:55 |