|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Προτάσεις ψαριών-ιχθυοσύνθεση
![]() Αξιολόγηση:
![]() Ο ανηψιός μου αγόρασε ενα ενυδρείο 250 λίτρα περίπου και σκέφτομαι για
1. Boesemani Rainbow (Melanotaenia boesemani) και με ποια άλλα είδη-αριθμός μπορεί να συμβιώσει ψάρια, γαρίδες, σαλιγκάρια? 2. αν και είμαι επιφυλακτικός λόγω δυσκολίας Labidochromis Caeruleus με Melanochromis Cyaneorhabdos ("Maingano") ? 3. κάποια άλλη πρόταση για σκληρό νερό? εκτός από ζωοτόκα... ευχαριστώ. |
|
Εμφανίσεις: 3102
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστασεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
1,20 μήκος * 50 ύψος * 40 πλάτος είναι...
------------------------- λίγο μελέτη που έκανα σκέφτηκα να βάλω: 8 Melanotaenia boesemani 8 Zebra 'Danio 8 Gold Barb[Puntius semifasciolatus] 8 Puntius' tetrazona (Tiger Barb) 8 Corydoras sterbai δεκτές οι παρατηρήσεις και αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikfasolakis : 25-04-15 στις 19:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψαροσουπα ειναι αυτη. Βαζουμε ειδη που να ταιριαζουν και οχι οποιο ψαρι μας αρεσει.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα εβαζα tetras με ancistrus(η corydoras) και carnegiela strigata ή κιχλιδες(ταγκανικα) ή rainbowfish ή gourami ή cpd ήραμιρεζι ή ζωοτοκα ή κοινονικο.
Ειπαρχουν απειρες ακομα επιλογες... Αν ειπα καποια συνθεση λαθος πειτε την να την διορθωσω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις ψαριών για 60 λίτρα και όχι μόνο ... | Γιώργος Κ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 26-04-18 17:25 |
Προτάσεις ψαριών για 300 λιτρα φυτεμενο | Spartan21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 12-01-15 23:09 |
Προτάσεις ιχθυοσύνθεση | maikfasolakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 03-01-15 15:45 |
Προτάσεις ψαριών | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-02-12 15:29 |
Προτάσεις ψαριών για 60 λίτρα από Αυστραλία- Νέα Γουινέα | nita | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 07-10-11 16:34 |