|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, αν οι πέτρες λαβας ανεβάζουν τις σκληρότητες στο νερό Χρησιμοποιώ νερό AO και δεν θέλω να μου ανεβαινουν οι σκληρότητες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
||||
|
||||
![]()
Πέτρες λάβας... ΔΕΝ βάζεις σε δισκοενυδρείο πάντως.-
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πιο λόγο? Ανεβάζει τις σκληρότητες? Για λιγουν aquascape ή για να μην χτύπησουν οι δίσκοι?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω προβλεπω τραυματισμους παντως..
μαλλον αυτος ειναι ο λογος.. |
|
||||
|
||||
![]()
Σου εχει τυχει να δεις δισκο να ξυνεται?Αν εχεις δει τοτε καταλαβαινεις τι θα παθει το ψαρι αν ξυστει πανω στην αγρια επιφανεια της λαβας.
Σε τι θα εξυπηρετησει το να βαλεις τετοιες πετρες στο ενυδρειο?Δεν θα προσφερει τιποτα στα ψαρια και μονο ζημια μπορουν να παθουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ. Πολύ θα ήθελα να ξέρω... από που πηγάζουν όλες αυτές οι φα'ι'νές ιδέες, που κατά καιρούς έχεις.- |
|
|||
|
|||
![]()
tyrinthos εμπλεξες δεν γλιτωνεις..θα τα ομολογησεις ολα
|
|
||||
|
||||
![]()
axaxaxaxa
Αχ Νίκο σε παρεξήγησαν πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι σκληροτητες δεν ανεβαζουν. Εχουν αγροια επιφανεια και πιθανο να τραυματισουν τα ψαρια σου. Τις εχω σε φυτεμενο με ζωοτοκα για να δενω ανουμπιες και java fern.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για πετρα λαβας | Hobbit | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 15-02-15 00:03 |
χαλικι ηφαιστειακης λαβας | ROULAMID | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 04-02-11 13:21 |
Πετρες λαβας | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 21-03-09 10:40 |
πετρες λαβας.... επιτελους...!!! | GODLIGHT | Malawi | 16 | 16-10-06 10:34 |