|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Έχω αποφασίσει να αγοράσω μια ταϊστρα τις επόμενες μέρες (μιας και δουλεύω πλέον τόσες ώρες που δεν είμαι ποτέ σπίτι να ταϊσω τα ψαράκια μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
EHEIM.....με αερα και ηλεκτρονικο προγραμματισμο με δυνατοτητα 4 φορες ταισμα την ημερα, και ρυθμηση ποσοτητας.
Απο το internet 38ε στα εδω μαγαζια ολα την εχουν 62ε, πριν το Πασχα την πηρα απο το aquaristik.
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον GFON η ταΐστρα της EHEIM είναι από της καλύτερες που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά. Δυστυχώς όμως για να πάρεις κάτι καλό πρέπει να το χρυσοπληρώσεις στην Ελλάδα. Και εγώ αυτήν έχω. Το μέγιστο που μπορείς να την προγραμματίσεις είναι να ρίχνει τροφή 4 διαφορετικές ώρες την μέρα και να επιλέξεις αν θες να ρίχνει μία φορά ή δύο για κάθε προγραμματισμένη ώρα, δηλαδή συνολικά 8. Επίσης με το ανεμηστηράκι που έχει απομακρύνεται πλήρως η υγρασία από την τροφή και ησυχάζεις από τυχόν μούχλασμια. Όσο για της μπαταρίες της, εγώ τις αλλάζω μια φορά τον μήνα αλλά κρατάνε περισσότερο. Οι τιμές που μπορείς να την βρεις στην Ελλάδα είναι από 55 έως 68 euro. Τσιμπάει ε;
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω και εγω με τους υπολοιπους για ΕΗΕΙΜ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote]
Παράθεση:
Και μονος μου να επερνα ενα κομματι παλι φθηνοτερα θα μου ερχοταν 38+15=53 ευρώ.
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. |
|
|||
|
|||
![]()
Κατοχυρώθηκε ομόφωνα στην ΕΗΕΙΜ λοιπόν. Όντως πονάει λίγο η τιμή της ομως..
Μήπως ν'ανοίξω νέο post για "συνέταιρους" για αγορά πραγμάτων απο το internet? Ευχαριστώ όλους για τις super γρήγορες απαντήσεις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aν παραγγείλεις είμαι και εγώ μέσα για ταϊστρα και για τίποτα άλλα σκατολοίδια, ζουμιά, κλπ...
Στείλε αν θες pm να τα κανονίσουμε... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σκοπευα να παραγκειλω και γω μεσα!!!!θα στειλω πμ να κανονισουμε!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε GFON,πιστευω οτι αυτο γινεται και σε ενα καταστημα εξιδικευμενο.Δηλαδη εαν πηγαινετε 2-3 ατομα,και ψωνιζατε τις ταιστρες σιγουρα θα ειχατε μια εκπτωση 15% ήτοι 62eur-15%=52.70eur.Θελω λοιπον να πω οτι πρεπει να γινετε το ιδιο και στα καταστηματα,αρκει να το υποδικνειεται.
Ετσι βοηθουνται τα Ελληνικα καταστηματα!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και δεν είναι φυσιολογική πρακτική το 60% αλλά πρέπει να σκέφτεστε ότι οι πωλήσεις μέσω διαδυκτίου κοστίζουν στον πωλητή μηδέν(0) ενώ σ'ένα κατάστημα υπάρχει κόστος π.χ. ενοίκιο,ΔΕΚΟ,προσωπικό κ.α.
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν μ’αρέσει που ξεφεύγουμε από το αρχικό θέμα, ίσως τότε θα έπρεπε οι Ελληνάρες (με την καλή έννοια
![]() Δεν είναι δα και τίποτα ακατόρθωτο. Έτσι και αυτοί θα μπορέσουν να ρίξουν τις τιμές τους και δεν θα περιμένουν το Σάββατο για να καλύψουν το τζίρο της εβδομάδας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, 38 + 10 μεταφορικά, σύνολο 48. Αν την έβρισκα με 50 στην Ελλάδα, θα την έπαιρνα. Αλλά όχι και 60βάλε... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, ας μην ξεκινήσουμε πάλι τις φιλολογίες....ή αν υπάρχει κάτι καινούργιο να ειπωθεί ας γραφτεί στην κατάλληλη Θ.Ε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|