|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά,
Ψάχνω αρκετά το forum αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα για τις αλλαγές νερού. Ας πούμε ότι έχουμε ένα ενυδρείο 100 λίτρων και αλλάζουμε 30 λίτρα νερό. 1η ερώτηση: Η αναλογία στο αντιχλώριο που προσθέτουμε αφορά τα 30 λίτρα ή τα 100? 2η ερώτηση: Το προς αλλαγή νερό το ρίχνουμε απευθείας μέσα στο ενυδρείο και μετά το αντιχλώριο ή κάνουμε την ανάμιξη σε ξεχωριστό δοχείο, περιμένουμε 12-24 ώρες να δράσει το αντιχλώριο και μετά το ρίχνουμε στο ενυδρείο? 3η ερώτηση: Αν ισχύει το 2ο, άν έχουμε 200+ λίτρα ενυδρείο, 30% αλλαγή σημαίνει 60 λίτρα νερό. Που θα βρω τόσο μεγάλη λεκάνη και που θα την έχω τόσες ώρες, στο σαλόνι μου????? 4η ερώτηση: Αν ισχύει το 1ο από την ερώτηση 2, το χλώριο του νερού δεν θα "κάψει" τα ψάρια μέχρι να δράσει το αντιχλώριο? Ελπίζω να μην σας μπερδεψα!!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|