|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μια και σας παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό ας παρουσιάσω και εγω το δικό μου ενυδρείο:
Πληροφορίες Διαστάσεις:0,88Χ0,45Χ0,45 Όγκος:170 λίτρα Κατηγορία:Φυτεμένο Φυτά:lilaeopsis brasiliensis,pogostemon helferi,pogostemon erectus,bacoba caroliniana,valisneria nana,cryptocoryne wendii brown,cryptocoryne wendii green,amania sp bonsai,hydrocotyle sp. japan,alternanthera sp. mini. Ψάρια / ¶λλα είδη:rasbora heteromorpha,SAE. Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)Πέτρες ,υπόστρωμα Seachem black. Φόντο:Γαλαζια μεμμβράνη. Φωτισμός:4Χ39 W 6500Κ Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Φιλτράρισμα:Sun sun 303 Θερμοστάτης:EHEIM 150W Λίπανση:Ολη η σειρα της Seachem Παροχή CO2:2κιλη φιάλη με PΗ controller 3φ/δ Παράμετροι: pH:6,6 Γενική σκληρότητα (GH):4 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:Κάθε εβδομάδα 30% Θερμοκρασία:25οC ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: σε λ'ιγα λεπτά |
|
||||
|
||||
![]()
φωτογραφίες ??
![]() (δεν είδα το λίγα λεπτα) :P
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και οι φωτογραφίες:
|
|
||||
|
||||
![]()
ααααααααααααα !!!!!!!!! πανέμορφο φίλε !!!!
|
||||
|
||||
![]()
Οντως παρα πολυ ωραιο ειναι!!! Εξαιρετικη προσπαθεια... Αλλα θα περιμενα να εχεις μεσα κανενα ξυλο για πιο σκουρο νερο για τα ψαρακια σου. Καθως και πλατυφυλλα φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο και περιποιημένο!
(σαν να βλέπω επιρροές από μια παλιά καραβάνα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ευθύμη ,εφτιαξες ενα όμορφο περιποιημένο ,υγιέστατο ενυδρείο,συνέχισε έτσι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΥΑΟΥ!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αψογος! Να το χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πολύ ωραίο Ευθύμη, άψογη τοποθέτηση των φυτών
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το εχεις κανει ενα μεγαλο μπραβο!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο,
Συγχαρητήρια !!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε,πανέμορφο.Να το χαίρεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το στησιματάκι και υγιες φυτακια...
Με το που ειδα τις πέτρες πηγε κατευθεια το μυαλο μου στο Σταυρο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευθύμη συγχαρητήρια. ¶ψογη δουλειά, είναι πραγματικό στολίδι !!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα σέβη μου φίλε!!!!
ΠΑΝΈΜΟΡΦΟ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι κουκλί!!!!
Μπράβο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΥΑΟ!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευθυμη οντως πολυ καλη δουλεια και αξιοθαυμαστη η προσπαθεια σου...να το χαιρεσαι....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Φυτεμένο Ενυδρείο | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 17-03-11 10:58 |
Το φυτεμένο μου ενυδρείο | nOmOreAbuse | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 25 | 21-09-10 12:28 |
Φυτεμένο ενυδρείο | Evgenios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 18-01-09 01:11 |
Ick σε φυτεμένο ενυδρείο !!! | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 28-09-06 23:47 |