|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους .ο μονομάχος μου σήμερα δεν τρώει και ειναι καπως νωχελικός ,οταν ανοίγω το καπάκι έρχεται όπως πάντα αλλά δεν καταπίνει την τροφη. Παρατήρησα επίσης ενα φούσκωμα κάτω απο τα βράγχια ανάμεσα στα 2 πτερύγια της κοιλιάς .η μόνη αλλαγή που είχα αυτη την εβδομάδα ήταν μια δόση βιταμίνη (minaroll esha) 2 κομματάκια tetra tablets βυθου για το clea helena λόγω έλλειψης τροφής.
Δείτε τις φώτο και βοηθήστε παρακαλώ |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως το φούσκωμα της κοιλιάς στους μονομάχους είναι από δυσκοιλιότητα, μην τον ταΐσεις για 2-3 μέρες και δες αν θα βελτιωθεί η κατάσταση. Αλλιώς δοκίμασε να του δώσεις βρασμένο και ξεφλουδισμένο αρακά την 3η μέρα που βοηθάει... Έχεις παρατηρήσει άλλα συμπτώματα;
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
Οχι μονο αυτά που γράφω : υποτονικός,φούσκωμα και δεν τρώει.πριν μια ωρα του εκανα σκορδόζουμο και εβαλα 2-3 flakes βουτηγμένα μεσα και τα εφαγε.
Δεν τον ξαναταίζω και βλέπουμε |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Αφησε τον νηστικο, οπως σου ειπε ο Mav για 2-3 μερες και μετα δως του ζεματισμενο αποφλοιωμενο αρακα. Η πεινα θα τον κανει να τον φαει. Θα του κανει καλο αν ειναι απλο φουσκωμα. Αν δεις οτι πηγαινει καλυτερα στη συνεχεια, βαλ'το στη ρουτινα σου ανα 10-15 μερες.
Επισης, το Clea Helena δεν ειναι φυτοφαγο σαλιγκαρι, αλλα σαρκοφαγο. Αν δεν του προφερεις σαλιγκαρια, τοτε καλυτερα να παρεχεις τροφες πρωτεϊνης.
__________________
|
#5
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω!το ξερω για τα helena υποτίθεται οτι ειναι απο γαρίδα αυτες οι ταμπλέτες
![]() |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.μετα απο 2 μερες δίαιτα ταισα 2 μερες αρακα ,το πρήξημο παραμένει και το ψαρι μένει τις περισοτερες ωρες κρυμενο ,ακίνητο .λετε να προχωρήσω σε καποια θεραπεία?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|