|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια με τις αναπληρωσεις τι παιζει....????
εχουμε τιποτα λινκ απο ετοιμες αξιοπιστες???
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
εγώ αυτήν που έχω δει είναι της waterwaves αλλά βρήκα το waterswitch μέσω ebay(το ίδιο) στα 17,10 με τα μεταφορικά. και είμαι και εγώ στην περίοδο αναζήτησης αναπλήρωσης. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και μια ερωτηση ακομη... τα φλοτερακια να φανταστω οτι καλο ειναι να μπουν στο διαμερισμα που ειναι η αντλια επιστροφης??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν θες περνεις απο e bay το καθε ενα πραγμα ξεχωριστα και η τιμη πεφτει στο μισο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαζι σου φιλε
![]() με 2 φλοτερ παρε οπως και να εχει.. και καλο θα ηταν να επαιρνες και 1-2 ακομα ανταλλακτικα φλοτερακια γιατι πονανε. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει φτιάξει κάποιος τέτοια αναπλήρωση να δούμε την συνδεσμολογία?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση δεν χρειάζεται να πάρεις καμία δυνατή αντλία. Η αντλία πρέπει να ειναι 12v dc, να εχει μανονετρικο 1,5-2μ κ να ειναι αξιόπιστη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν ήξερα πως οι 12voltes έχουν τόσο καλό μανομετρικό και είναι και τόσο φθηνές, ειδικά αυτή που πρότεινε ο φίλος golf4470
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια αυτήν την αντλία golf την έχεις δοκιμασμένη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν την πρότεινα εγω την αντλία αλλα κάποιος φίλος απο πάνω.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατι να μην δουλέψει. Ειναι μια αντλία που δεν δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο κ ουτε χρειαζόμαστε δύναμη. Μια τυπική ροή να εχει ώστε να φτάσει στο επίπεδο που θελουμε. Προσωπικά εχω το osmolator της tunze αλλα όταν χρειαστεί να το αλλάξω θα κατασκεύαςω κάτι αντίστοιχο με λίγα χρήματα. Μπορει να έπαιρνα κ 2 τέτοιες αντλίες για ώρα ανάγκης. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα σίγουρα συμφωνώ απόλυτα απλά το μανομετρικό με φοβίζει μήπως δεν φτάνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο κατασκευαστης γραφει 1,5-2μ αν θυμάμαι καλα. Αν δεν φτάσει ζητάς τα χρήματα πίσω απο το eBay κ το Paypal.
Πάντως την αντλία της tunze 12v κάποτε την ειχα πάρει απο έξω 18Ε. 20+18=38. Πάλι κερδισμένος εισαι απο 70-140 που εχει τα έτοιμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά σίγουρα βγαίνεις κερδισμένος από αυτές τις τιμές. απλά το θέμα είναι το περιμένε μέχρι να έρθει από το εξωτερικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Waterwaves κ στο aquario.
|
|
||||
|
||||
![]()
ταχύτατη η ανταπόκριση βλέπω, σε ευχαριστώ. από τιμές ξέρουμε πάνω κατω τι παίζει σε αυτα τα δύο μαγαζιά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτω απο 10Ε αν θυμάμαι καλα. Πάρε ενα τηλ καλυτερα
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΛΟΤΕΡΑΚΙΑ χωρις βεντουζες παιδια υπαρχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Περασα απο το www.aquario.gr σημερα οντως υπηρχαν τα ιδια φλοτερακια που ζητησα πιο πανω στη φωτο, ειχαν καπου στα 13 ευρω ομως το ενα. πληροφοριακα το βαζω για οποιον το ψαξει. αν και νομιζω οτι μεσω του www.eBay.com αξιζει περισσοτερο να τα αγορασει καποιος, παρολο που αργουν αρκετα να ερθουν μεσω του ταχυδρομειου ειναι πολυ πιο φτηνα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | po-pay | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-11-10 00:53 |
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 05-07-10 15:27 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 14 | 29-09-09 13:14 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ | stathis200 | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 09-10-07 21:00 |