|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ο πλατανος με βρασιμο και πλυσιμο ειναι ασφαλες οπως και η μηλια,με την αγρια μηλια ομως τι γινεται?ειναι το ιδιο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο θα ήθελα να μάθω και εγώ για ξύλα από κορμούλες (αμπέλι) αν κάνουν για ενυδρείο.Παρακαλώ τα φώτα σας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε για ξερα παντα.
και τα 4 που αναφερατε ειναι οκ,αλλα θελουν και καθαρισμα εξωτερικα απτις φλουδες κλπ. |
|
||||
|
||||
![]()
α οκ. Εμένα είναι ξερά γιατί είναι κομμένα 1 χρόνο τώρα και θα τα ξεφλουδίσω αύριο.Τι διαδικασία θέλει πριν μπουν στο ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
βρασιμο αν μπορει να γινει,ειναι ιδανικο.
αλλος τροπος ειναι το ζεματισμα με καυτο νερο,πλυσιμο με χλωρινη(1 μερος χλωρινη καθαρη χωρις αρωματα,5 μερη νερο)και μετα μουλιασμα καλο με νερο και αντιχλωριο.και να μεινει αρκετες ωρες ετσι,να μη μυριζει χλωρινη καθολου μετα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξύλα από αμπέλι έχουν χρησιμοποιηθεί και μάλιστα και από μέλη του φόρουμ. Έχουν γραφτεί διάφορα θέματα..
|
||||
|
||||
![]()
πριν το βρασιμο δεν θελει και φουρνο ?εγω ετσι την εκανα μετα την εβρασα με λιγο αλατακι και τωρα την εχω μεσα σε καθαρο νερακι και περιμενω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και χλωρινη δεν θα εβαζα,γιατι θα την απορροφισει το ξυλο. Για αμπελι αφοβα,για τα αλλα δεν ξερω. ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ θα φοβόμουν να χρησιμοποιήσω χλωρίνη, μήπως απορροφηθεί.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλατανος | thanasis7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 06-04-10 05:56 |
πλατανος | thanasis7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 05-04-10 21:58 |
πλατανος. | kpanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 13-11-05 20:37 |