|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σε όλους.
Το μικρόβιο το είχω εδώ και πολλά χρόνια. Οσπου μια μέρα βρήκα στα σκουπίδια τρία κομμάτια γυαλί τριπλεξ και εκεί αρχισε το σχέδιο. Έστειλα για κοπή τα τζάμια . Κόλλησα την γυάλα. Πήρα το έπιπλο. Πήρα και τα παρελκόμενα. Έκανα και ένα τεστ στατικότητας στην γυάλα Και μετά από το άδειασμα το τοποθέτησα στο σαλόνι μου. (Συνοπτικά) Πληροφορίες Διαστάσεις: 70 × 40 × 50 cm Όγκος:140 Κατηγορία: Φυτά: Vallisneria spiralis και θα βαλω και ανουμπια Ψάρια / Άλλα είδη: σκοπεύω να βαλω κιχλίδες Διακοσμητικά υλικά: βότσαλο βασάλτης και χαλαζιακή άμμος μπεζ ( 01 - 04 mm κοκκομετρία ) (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μπλε αυτοκόλλητο Φωτισμός: αυτοσχέδιος led Διάρκεια φωτισμού: προσωρινά 7 ώρες Φιλτράρισμα: ehaim 2213 Θερμοστάτης: ehaim 200 w Λίπανση: - Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH: 7,2 ( πρέπει να ανέβει ) Γενική σκληρότητα (GH): 16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 Αμμωνία (ΝΗ3): 0,5 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: συμπληρώνω όσο εξατμίζεται μετην αναλογη προσθήκη αντιχλωριο Θερμοκρασία: 25 c Άλλες πληροφορίες: είμαι στην διαδικασία στρωσίματος με αμμωνία Φωτογραφία: |
|
|||
|
|||
![]()
βλεπω οτι πιανουν τα χερια σου.
μας εδωσες και ιδεες για diy φωτιστικο. τι ψαρια σκεφτεσαι να βαλεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Το πεχα τεστ μη το εμπιστευεσαι.
Με τετοια ΚΗ και με προσθηκη αμμωνιας, δυσκολακι να ειναι 7,2
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια κολληματα,πολυ καθαρα,πολυ ωραιο το φωτιστικο και το στησιμο..Καλη αρχη..Τι σκεφτεσαι να βαλεις?Ουπς τωρα το ειδα..Νομιζω καλυτερα να κοιταξεις προς Ταγκανικα..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
για τα κωλύματα αν σκεφτείς ότι είναι το πρώτο που κολλάω μου βγήκαν κάποιες φυσαλίδες αλλά δεν είναι ανησυχητικές Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θωμάς Αμπατζίδης : 21-03-14 στις 00:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21473
Δες και εδω.. Βαλε και καμια φωτο το εσωτερικο του φωτιστικου αν μπορεις..Πολυ μπομπα ειναι..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω την ιδέα απο το ίντερνετ την πήρα και την προσάρμοσα στα μετρα μου.
Οσο για τα ψάρια θέλω Mbuna Pseudotropheus sp. Acei Labidochromis Caeruleus Pseudotropheus Demasoni Αλλά αυτο δεν γίνετε και πρέπει να κατασταλαξω κάπου ειναι και τα τρία φοβερά |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να μην έχει περάσει πρόσφατα ασθένεια και καλό φυσικά είναι να έχει μια σχετική ιχθυοφορτιση
|
|||
|
|||
![]()
Το πρόσφατα πόσο διάστημα είναι 10 μέρες, 1 μήνας ;
------------------------- Παράλληλα με τα προβλήματα, τρέχω και κάποιες αναβαθμίσεις- τακτοποίηση του εξοπλισμού. Κάπου εδω θα μπει κα ο ντιμερ για τα λεντ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θωμάς Αμπατζίδης : 14-04-14 στις 13:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ειχες ηδη ψαρια και ηταν επειγουσα κατασταση θα το συζητουσαμε αυτο, αλλα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καμια βιασυνη παιζεις οπως θελεις... 9
|
|||
|
|||
![]()
Μετά απο 5 μήνες που τρέχει το ενυδρείο είπα να κανω μια ενημέρωση.
Τον προηγούμενο μήνα είχα και την πρώτη γενα κατάφερα να δω δυο ουρίτσες την πρωτη μερα που τα άφησε η θηλυκια . Αλα την επόμενη εφυγα για διακοπές και δεν τα ξαναείδα ![]() Αναβαθμίσεις Εκανα καπάκι για να στερεωσω την ψύξη απο plexiglass |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιοςςςςς
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη μου προσπάθεια!! | chrisvari | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 20-02-14 19:50 |
Νέος στο χόμπι | Nidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 11-12-13 10:17 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
νέος στο χόμπι ψάχνει για συμβουλές | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-04 00:05 |